Nemoguće je voditi razgovor sa Lavom, a da nije o Lavu: Društvo najpovršnijih znakova Zodijaka

15.11.2022

12:04

0

Autor: 24sedam

Veliki su materijalisti, teško pristaju na kompromise i lako ih je isprovocirati

Nemoguće je voditi razgovor sa Lavom, a da nije o Lavu: Društvo najpovršnijih znakova Zodijaka
Devojke - Copyright Profimedia

Možda vam astrologija može pomoći da saznate s kim imate posla u svom životu, jer je ovo šest horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse da budu izrazito površne osobe.

Bik

Bikovi teže luksuzu i lepim stvarima u životu, ne boje se da potroše novac, ali imaju tendenciju da postanu materijalisti i očekuju od svojih partera da ih prate i podupiru u njihovim luksuznim životnim navikama. Po sličnim načelima biraju i prijatelje, njihov krug ljudi činiće one osobe koje dele ljubav prema luksuzu, ostale karakteristike im nisu toliko bitne.

Profimedia
Selfi

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku vrlo su ambiciozne i kompetitivne. Njima je sve u životu jedna velika igra u kojoj moraju pobediti, što ih čini odličnim radnicima i donosi poslovni i materijalni uspeh u životu. Ali Ovnovi su i veliki hvalisavci, pa će tako vrlo jasno davati do znanja koliko im je život divan zato što su sposobni i najbolji u svemu. U društvu ovog znaka možete očekivati egoistične razgovore o tome zašto su najbolji i šta su sve postigli.

Unsplash
Nekultura

Vaga

Vage su opsednute svojom pojavom u društvu. Strašno ih brine kako će ih drugi doživeti fizički, ali i kakvu percepciju su stekli o njima. Imaju neopisivu potrebu da zadive druge, da budu omiljeni i  zbog toga ćete ih retko videti da se svađaju. Izbegavaju konflikte i uglavnom ne zauzimaju strane. Opsednuti su grupnim idealima i sve će učiniti da im se prilagode i da se uklope u njih što ih čini jednim od najplićih znakova Zodijaka.

Profimedia
Muškarac sluša muziku

Devica

Ovo su veliki perfekcionisti koji imaju oko za detalj, ali imaju tendenciju da tu sposobnost zloupotrebljavaju i koriste kako bi svoje nedostake prebacili na druge. I to tako da dele štetne i neutemeljene savete koji će dugoročno naštetiti osobi koju su savetovali. Hiperkritični su i u njihovom društvu se možete osećati necenjeno i nesigurno, piše zena.rtl.hr.

Profimedia
Nervoza

Blizanci

Dvolični Blizanci su veliki ljubitelji tračeva i uvek imaju nešto za reći. I dok malo ogovaranja nikome nije ozbiljno naštetilo, Blizanci imaju drugu karakternu crtu koja je vrlo plitka, a to je nepristojna verbalizacija kojom jasno daju do znanja da je njihovo mišljenje važnije od tvog, često upadaju u reč i ne poštuju red u razgovoru. Ovaj znak je u društvu vrlo nepouzdan i vrlo lako će odustati od dogovora bez da vas obavesti.

Profimedia
Namćor

Lav

Ovaj znak obožava pažnju i voli da bude u centru pažnje zato i ne čudi da ih jako brine kako ih drugi percipiraju i to im je svojevrsna preokupacija. Očekuju potpuni fokus, ali s druge strane nemaju sposobnost slušanja i razumevanja drugih. Primetićete da je gotovo nemoguće voditi razgovor s Lavom a da nije o Lavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike