Za ova dva znaka Zodijaka snovi se ostvaruju: Ljubav je na njihovoj strani

11.11.2022

18:43

0

Autor: 24sedam

Naredni period doneće im sreću o kojoj nisu sanjali

Za ova dva znaka Zodijaka snovi se ostvaruju: Ljubav je na njihovoj strani
Ljubav - Copyright Unsplash

Škorpija je vodeni znak. Podanik je moćnog Marsa, boga rata i misterioznog Plutona, boga podzemlja. Sa druge strane, Vodolija je vazdušni znak. Ona je podanik strukturnog Saturna, boga karme i nepredvidivog Urana.

Ova vodeno-vazdušna kombinacija po mnogo čemu je slična, ali svakako je po mnogo čemu i različita. Može se desiti da imaju par zajedničkih interesa, ali najpoznatiji zajednički aspekt je da su oboje opsednuti jakom snagom volje.

Oboje mogu biti svojeglavi, samouvereni, tvrdoglavi i uporni. A upravo to im donosi mnoge uspehe u životu. Svakako, ono što će njihova upornost i dobrota da im donesu jeste i ljubav i ostvarenje svih ljubavnih želja. A najpovoljniji aspekti za to, prema položaju zvezda, desiće se baš u 2023. godini. Dakle, drage naše Škorpije i Vodolije, naredna godina će biti godina ljubavi i sreće za vas.

Pixabay
 

Škorpija

Vi ste neko ko dugo već očekuje sreću i neke velike promene u životu i moramo vam reći da je došao kraj tom čekanju. Jer, drage naše Škorpije, vi niste ni svesne koliko će 2023. godina biti čarobna za vas.

Pexels
 

U ovoj godini vas očekuje mnogo neverovatnih dešavanja. Pripadnici ovog znaka koji su u vezi možda će prekinuti vezu u kojoj se sada nalaze, ali to nije ni toliko loša vest, jer vam posle toga sledi jedna neverovatna ljubavna priča. Trenutna veza sada mnogo obećava, ali zvezde pokazuju da ona neće dugo potrajati, a završiće se prvenstveno jer ćete vi to želeti. Možda vam to sada izgleda nemoguće i daleko, ali ćete se uskoro i sami uveriti u sve to.

Profimedia
 

U mesecu februaru 2023. godine vam sledi jedan iznenadni susret sa sudbinom. Upravo tada ćete shvatiti da smo bili u pravu, jer ćete tada upoznati svoju srodnu dušu i prekinuti vezu u kojoj se nalazite. Za veoma kratko vreme shvatićete da je to ustvari osoba koju čekate ceo život. Vi ćete u njoj pronaći sve ono što ste oduvek želeli i upravo zbog toga ćete sa tom osobom početi novu ljubavnu priču.

Početkom marta ta veza će postati zvanična i tokom čitave 2023. godine ćete uživati u neizmernoj ljubavnoj sreći. Vama će zapravo gotovo čitava godina biti ispunjena srećom. Jednog dana kada budete sumirali rezultate te 2023. godine, shvatićete da je vaša odluka da započnete novu vezu bila u stvari i najbolja odluka koju ste mogli doneti.

Godina koja nam uskoro dolazi doneće vam mnogo lepih trenutaka i putovanja sa voljenom osobom. I to će biti jedna zaista nezaboravna godina za sve Škorpije i Vodolije.

Pixabay
 

Vodolija

Neki pripadnici ovog znaka se trenutno nalaze u vezi u kojoj ima mnogo problema, ali dolazi jedna divna godina za vas, u kojoj nećete imati nikakve probleme, već ćete doživeti neizmernu sreću. Vama se ova godina već završava lepo, ali krajem meseca januara naredne godine vas tek očekuju lepi događaji. Zahvaljujući vašem partneru očekuje vas ostvarenje jednog divnog ljubavnog sna. Ali to zapravo predstavlja samo početak predivnih dešavanja koja vas očekuju u ostatku 2023. godine.

Pexels
 

Mesec mart bi mogao da vam donese i promenu stanovanja, jer bi vaš partner u tom periodu mogao da dobije poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo. Svakako, on će vam predložiti da pođete sa njim, a velika je mogućnost da ćete i pristati. I ta odluka će se ispostaviti kao veoma ispravna, jer ćete uživati u neverovatnoj sreći sa svojim partnerom, gde god da odete.

Tokom meseca jula 2023. godine vas očekuje i romantično putovanje tokom kojeg ćete biti zaprošeni. Svakako da ćete na tu ponudu pristati, bez razmišljanja.

Pexels
 

I većina Vodolija koja je u dugoj vezi tokom 2023. godine najverovatnije će stupiti u brak. Jednostavno, ne možete ni da pretpostavite koliko vas divnih dešavanja očekuje tokom ove godine. Cela godina će biti ispunjena srećom i nezaboravnim trenucima.

Znači, drage naše Vodolije, vama sledi jedna godina ljubavi. Mnogi snovi će vam se ostvariti i sve ono čemu ste se potajno nadali postaće stvarnost. Zato se opustite i prepustite uživanju, jer ćete za to imati brojne razloge.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike