Svetom hodaju bez imalo stila! Najgore obučeni horoskopski znaci

03.11.2022

10:32

0

Autor: 24sedam

Astrolozi su otkrili nekoliko znakova koji kao da kod kuće nemaju ogledalo

Svetom hodaju bez imalo stila! Najgore obučeni horoskopski znaci
Samokritičnost - Copyright Profimedia

Jarac

Pod vladavinom razumnog Saturna, Jarčevi retko idu u korak s najnovijim modnim trendovima, dajući prednost udobnosti i praktičnosti umesto pomodarstvu. Više vole zemljane tonove i minimalizam koji je pravi odraz njihove često tradicionalne i ozbiljne prirode. Nije da potpuno nemaju stila, ali im do mode nije previše stalo.

Stoga Jarčeve nikada nećete primetiti da se izdvajaju u masi. Jaračevi znaju kako se nose "dosadni", klasični komadi. A ono čime će vam privući pažnju jesu red, rad i disciplina.

Profimedia
 

Devica

Ako bismo jednom rečju morali da opišemo modni izražaj Device, bila bi to jednoličnost. Vođene razumom, a ne emocijama, Device smatraju kako izgled uopšte nije važan. Dakle, Devica će izgledati osrednje i nositi neuglednu odeću. Ako se ipak odluči na modiranje, verovatno će to učiniti na neki formalan način - upisaće modni kurs, čitati knjige ili potražiti pomoć stiliste.

Rak

Ovaj znak koristi odeću kako bi evocirao emocije i uspomene. To ne znači da je njihova odeća sama po sebi loša, ali možda će zbog nje Rakovi biti pogrešno shvaćeni. Dobro izgledati za žene rođene u znaku Raka ne zavisi od cene ili etikete, već samo od raspoloženja. Tako, ako se oseća potišteno i usamljeno, na sebe će odenuti nekoliko toplih i udobnih slojeva kako bi osetila toplinu i utehu, ako se pak oseća fantastično, obućiće štikle i otrčati u provod.

Profimedia
 

Blizanci

Blizance određuje njegova dualnost, nešto što daje element iznenađenja ili neusklađenosti njihovoj odeći. Njihova neobična, neodoljivo zabavna priroda lako se vidi u načinu na koji se oblače. Ovaj znak ne provodi sate analizirajući svoj izgled u ogledalu. Međutim, lako im odvrate pažnju šljokice, jarke boje i detalji koji se retko sreću, piše zena.rtl.hr.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku pre će smišljati i u detalje razrađivati plan svog sledećeg putovanja, umesto da traže novi odevni komad po buticima. Vođene ambicijom i željom za novim iskustvima, pripadnice ovog znaka uvek će dati prednost praktičnosti nad estetikom.

Pexels
 

Ovan

Najbrži i najvatreniji znak horoskopa ima mnogo važnijih stvari, od odeće. Ovo je znak ratnika - a koga briga za otmenu odeću u ratu. Ovnovi odeću vide kao nešto udobno i vrlo često će tipični Ovan birati sportski stil. Problem nastaje kada Ovan odluči da se sredi, jer je to za njega prilično klizav teren, pa su promašaji očekivani. U svemu će preterati, to im je u naravi. Stoga, glavno pravilo koje bi Ovnovi trebalo da usvoje kada je reč o stilu je ono staro koje glasi - manje je više.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike