Paničari među horoskopskim znacima

11.11.2020

17:00 >> 13:37

0

Ponašanje Blizanaca i Ovna zna da zavara

Paničari među horoskopskim znacima
Copyright Pixabay

Ribe paničare neprestano i zbog svega. Jednostavno su takve, veliki emotivci koji u svemu vide opasnost i sklone su da o svemu dobro promisle pre delovanje. Sve u svemu, Ribe nisu osoba na koju se možete osloniti u kriznim vremenima.

Školski primer čoveka koji o svemu misli unapred i koji sve analizira je Devica. Ovaj znak ima obično da u  svojoj glavi razradi svaki plan do detalja a problem nastaje kad stvari ne idu prema planu. Čim nešto zafali, oni stiču utisak da gube kontrolu i onda gube glavu i paničare.

Na spisku paničara je i Lav koji u suštini uvek preuzima kontrolu u kriznim situacijama pogotovu ukoliko ona preti da postane haotična. Međutim, problem predstavljaju standardi kojih se Lav drži. Lav sve čini kako bi dobio potrebnu pažnju i pohvale ali ga plaši pomisao da neće uspeti da iskontroliše situaciju. Kao rezultat toga, bez obzira na situaciju, Lav preuzima na sebe odgovornost da učini što je potrebno i pri tom sve vreme paničari.

Pixabay

Blizanci su poznati po opuštenom ponašanju ali to nije do kraja tačno. Iako toga nisu svesni, klasični Blizanci puno promišljaju. I koliko god se trude da ostanu nonšalantni, Blizanci imaju tendenciju da se uspaniče od silnog razmišljanja o tome šta sve naopako može da krene.

Mirnim i staloženim držanjem Ovan zna da zavara. Za to vreme njegov mozak već ima milion misli o tome šta sve može da pođe po zlu. Ta visoka napetost ih dobro sprema za nevolje ali problem je što preuveličavaju stvari u svojoj glavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike