Ako slažete ovaj horoskopski znak, do kraja života će vam zamerati! Da li ste zlopamtilo?

30.09.2022

17:05

0

Autor: 24sedam

Čak i ako vam nekako oproste, nikada neće zaboraviti uvredu ili svađu

Ako slažete ovaj horoskopski znak, do kraja života će vam zamerati! Da li ste zlopamtilo?
girl-gec0ca4a6d_1280 - Copyright Pixabay

Neki će vrlo jednostavno i brzo zaboraviti i oprostiti, dok drugima to teško polazi za rukom. Ako verujete astrolozima, evo što kažu, koji horoskopski znaci najteže opraštaju.

Ovan

Ovan će biti ljut i na sebe i na osobe do kojih mu je stalo. Ako povredite Ovna možete očekivati da će odmah zauzeti obrambeni stav, a vi ćete morati jako da se potrudite kako biste dokazali da ste napravili grešku i da vam je žao. Kako se radi o jednom borbenom znaku, on će učestvovati u borbi i biti zlopamtilo dok god smatra da je to potrebno.

Jarac

Ovaj vredan i ambiciozan znak je vrlo odan i neće nikada prihvatiti nepoštovanje. Oni ne igraju igrice u odnosima, a i nemaju previše razumevanja za neiskrene osobe. Ako ih povredite oni neće plakati ili se ljutiti već će se udaljiti od vas. Ako shvatite da ste pogrešili, možete se iznenaditi kad shvatite da je Jarac nastavio dalje i vas ostavio negde u prošlosti, piše ordinacija.vecernji.hr.

Profimedia
 

Bik

Ovaj znak je poznat po svojoj opuštenosti, ali je isto toliko i tvrdoglav. Nemojte da vas njegov pozitivan stav zavara – ovaj znak ne oprašta tako lako. Bikovi su često tihi i ne žele nikoga da povrede, pa će svoje emocije držati duboko ispod površine, a vi nećete znati kako se ustvari oseća, tvrde astrolozi.

Rak 

Ovim znakom vlada mesec pa su u pitanju vrlo osetljive osobe, a upravo uz tu osobinu često dolazi inat i zameranje. Čak i ako vam nekako oproste, nikada neće zaboraviti uvredu ili svađu. Rak bi vas mogao često podsećati na to koliko ste ih i kako povredili čak i nakon što prođu godine. Međutim, Rak će vam uvek otvoreno pokazati kada je povređen ili se oseća izdanim, pa ćete i dobro znati ako se na vas ljuti. 

Profimedia
 

Škorpion 

Kako su Škorpioni na glasu kao misteriozan, ali lojalan znak, i nije iznenađenje da će teško oprostiti kada ih povredite. Pripadnici ovog znaka neće glasno reći šta osećaju i misle, verovatno će ostati tihi i smireni, ali to ne znači da u njima nije prava bura emocija. Ne zaboravljaju lako i sigurno će poravnati račune, iako im za to treba nešto više vremena. Ako lažete Škorpiona i oni to saznaju, do kraja života će vam zamerati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike