Ove žene je teško osvojiti: Dosta su izbirljive po pitanju muškaraca

21.09.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Testiraće svaki vaš korak

Ove  žene je  teško osvojiti: Dosta su izbirljive po pitanju muškaraca
Šta vas najviše privlači - Copyright Unsplash

Ove žene horoskopa su teske kao crna zemlja čine  je poprilično hladnom i sa kojom muškarci moraju pronaći poseban pristup da bi izgradili ozbiljnu vezu.

Pixabay
 

Jarac

Žena Jarac uglavnom izgleda vrlo hladno, sebično i nepristupačno. Predstavnice ovog znaka često biraju starije muškarce jer traže samouvjerenog partnera. Ne vole da gube vrijeme na duge romanse i malo ih zanimaju lake intrige. Da bi osvojio njihovo srce, svaki muškarac će morati da uloži sve napore. Jarčevi u vezi mogu dugo da kriju svoja osjećanja, a ni poslije nekoliko godina neće pokazati koliko vole partnera. Da, ove žene sa mukom izgovaraju nježne riječi ljubavi, jer ne vole da izlažu svoje emocije i drže sve u sebi.

Pixabay
 

Lav

Takođe, žene Lavovi se mogu smatrati neprobojnim znacima Zodijaka. One dobro znaju svoju vrijednost, jer su predstavnice ovog horoskopskog znaka kraljice koje definitivno ne žele da se mijenjaju i neće tolerisati ni najmanje znake nepažnje. I čim Lavica osjeti da je muškarac ne cijeni, rado će naći zamjenu.

Pixabay
 

Devica

Device se takođe mogu uvrstiti na ovu listu, jer su veoma izbirljive u ljubavi. U početku će odvagati sve za i protiv, a tek onda će odlučiti da li će izaći na sastanak ili ući u ozbiljnu vezu, pa privlačenje njihove pažnje nije tako lako. Djevice vole da kontrolišu sve, uključujući i svoja osjećanja. Na početku veze ovaj horoskopski znak će se ponašati kao snežna kraljica, jer se njihovo srce i povjerenje moraju zaslužiti, a osjećanja se moraju dokazati vremenom.

Pixabay
 

Riba

Ribe jasno znaju šta žele, ali žele da sve bude kao u bajci: prsten, kočiju i princa na bijelom konju, jer su uvjerene da muškarci treba da daju poklone, da ispunjavaju svaku želju i da preuzmu punu odgovornost za sve. Da biste osvojili srce Riba, naravno, moraćete da pokušate, a nakon toga slijedi još jedan težak zadatak – zadržati ovaj horoskopski znak. Za njih je veoma važno da ih muškarac pokazuje brigu i pažnju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike