Horoskopski znaci kojima je fizički izgled ispred svega

20.09.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Emocionalna povezanost kod njih uvek dolazi kasnije

Horoskopski znaci kojima je fizički izgled ispred svega
Seks - Copyright Profimedia

Škorpion

Škorpioni su poznati po prljavoj mašti  i senzualnoj prirodi. Za njih je seksualna intimnost od ogromne važnosti pa biraju samo partnere sjajne telesne građe, a emocije uglavnom zanemaruju. Oni su izuzetno izbirljivi i mogu ići u krajnost samo da bi izabrali partnera vrhunskog fizičkog izgleda. Pripadnici ovog horoskopskog znaka neće imati ništa protiv izgradnje veze samo kako bi zadovoljili svoju čežnju u krevetu. Emocionalna povezanost kod njih uvek dolazi kasnije.

Pixabay
 

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj ličnosti i ne mogu se tek tako vezati uz jednu osobu. Osobe rođene u ovom znaku uvek stavljaju seks ispred ljubavi i lako se poigravaju s tuđim srcima jer nisu dovoljno ozbiljni za svoje veze. Vrlo su koketni i željni osvajanja različitih atraktivnih partnera za sopstveno zadovoljstvo.

Profimedia
 

Ovan

Onima rođenima u znaku Ovna sve brzo dosadi i trebaju im različite vrste privlačnih partnera kako bi se zasitili. Oduvek u centru pažnje uvek biraju seks pre ljubavi.  Ne treba im dugo vremena da se uzbude i često ulažu lude napore da ljubavnu seansu učine senzualnijom.

Ovnovi su intenzivni ljubavnici, ali nisu preterano privrženi niti sentimentalni, prenosi Pinkvilla.

Film "50 nijansi sive"/Profimedia
 

Bik

Bikovi imaju izražene seksualne fantazije i njima je bitan zgodan, visok i poletan partner. Oni čak i ne obraćaju pažnju niti se trude da saznaju šta im se sviđa ili ne sviđa kod partnera, a nakon što stupe u vezu uglavnom radije ispunjavaju svoje fantazije umesto da odnos održavaju prijatnim i romantičnim. Bikovi obožavaju različite vrste užitaka i uvek su spremni da probaju nove stvari u spavaćoj sobi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike