Astrolozi otkrivaju šta bi svaki znak Zodijaka promenio kad bi mogao da vrati vreme

11.09.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Zbog čega se najviše kajete?

Astrolozi otkrivaju šta bi svaki znak Zodijaka promenio kad bi mogao da vrati vreme
profimedia-0187881916 - Copyright Profimedia

OVAN

Kad bi mogao vratiti vreme, impulsivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio bi svoje greške i korigovao mane, više vremena bi posvetio bližnjima i deci. Na poslovnom planu radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i veseli. Nikome ne bi polagao račune za svoja dela. Sa veseljem bi sebi priuštio rizičan adrenalinski podvig.

BIK

Kad bi osećajni Bik otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kada je puno privređivao i živeo u izobilju. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan i zahtevan te više prilagodljiv. Već od mladosti bi se usmjrio na posao i postavio bi sebi visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da zavisi samo od sebe.

Pixabay
 

BLIZANCI

Blizanci bi pre svega drugačije prihvatali ljubav i partnerstvo, u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad bi shvatili da neko nije dobar izbor za odvesti pred oltar i time bi sprečili više razvoda. Pokušali bi da razumeju život dublje i imali više razumevanja za bližnje.

RAK

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, Rak sebi ne bi dopustio da bude toliko puta razočaran i emocionalno povređen. Manje bi paničio i sažaljevao sebe, šta ga vodi u nezadovoljstvo i labilnost. Više pažnje bi posvetio svojim ambicijama i napretku i sprečio bi da ga u poslovnim i finansijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

Profimedia
 

LAV

Kad bi Lav mogao vratiti vreme, poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živeo bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na ishranu. Više svog dragocenog vremena bi posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

DEVICA

Devici, koja obožava planove i analize, put u prošost bio bi zaista prava avantura, koju bi do najsitnijih detalja isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi sebi veći stan, bolji auto i s vremena na vreme bi dopustila sebi zrno spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u prijatnom, romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

VAGA

Osećajna i suzdržana Vaga sa povratkom u prošlost usmerila bi se na to da manje trpi zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetila poslu. Trudila bi se da bude odlučnija, zaboravila bi na svoju preteranu diplomatiju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipuliše njom. Ona pak ne bi povredila one koji joj nisu ispunili želje, piše horoskop.si.

Profimedia
 

ŠKORPION

Kad bi se Škorpion vratio u prošlost, izbrisao bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne ispade. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao reči i više pažnje bi posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente. U komunikaciji bi svakako bio manje sarkastičan.

STRELAC

Kad bi Strelac mogao promeniti prošlost, već bi u mladosti naučio da bude odgovorniji, manje bi trošio i živeo bi istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi uticajniji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vredni njegovog poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sedeo na dve stolice i svoju ljubav bi ulagao samo u jednu osobu.

JARAC

Jarac bi se najprije oslobodio kompleksa manje vrednosti, poradio bi na samosvesti i istrgnuo se iz samonametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se uticaja oca, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi sebi više stvari i pokoju avanturu.

Pexels
 

VODOLIJA

Kad bi Vodolija mogla da vrati vreme, bila bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljenija i odgovornija. Manje bi govorila i više činila. Voljenoj osobi bi posvećivala više vremena i pružala osećaj sigurnosti.

RIBE

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile "dlaku u jajetu", pokušale bi da budu prijatnije i spontanije. Na poslovnom planu ne bi dopuštale da ih ucenjuju i postavljaju im nemoguće uslove. Više bi slušale svoju izoštrenu intuiciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike