Ova 3 znaka Zodijaka očekuje period konačnog emotivnog oslobođenja

16.08.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Disciplina i preuzimanje odgovornosti su teme za njih u ovom trenutku

Ova 3 znaka Zodijaka očekuje period konačnog emotivnog oslobođenja
Šta vas najviše privlači - Copyright Unsplash

Dok je pun mesec u Vodoliji, sunce je u Lavu, što predstavlja moral ponosa. A Venerin ulazak u domen Lava, šest sati pre punog meseca, podsetiće nas da je u redu biti ponosan na sebe.

Ovaj pun mesec takođe formira konjunkciju sa Saturnom u Vodoliji, podsećajući nas da do inovacije može doći kada oslobodimo pritiske koji su godinama gomilali.

Promene koje su se dogodile ranije ovog meseca mogu se činiti sudbunskim, ali iznenađujućim, i one sada zaista tonu dok se Sunce i Mesec odvojeni od svojih kvadrata do Urana i Severnog čvora.

Profimedia
 

Pred nama je period emocionalnog oslobođenja, brojnih iznenadnih promena, realizacija. Merkur će praviti harmoničan aspekt sa severnim čvorom, što može biti dobro vreme za razgovore, a Venera se odvaja od trigona do Neptuna, dajući nam dašak glamura i romantike.

Venera se takođe odvaja od svoje opozicije sa Plutonom, dajući nam jasnu sliku šta treba da uradimo da bismo popravili partnerske odnose. Saturn je u krugu kvadrata sa Uranom, pa ćemo se sada pitati da li način na koji smo rekonstruisali naše živote u poslednjih par meseci funkcioniše Ili treba napraviti nove promene.

Unsplash
 

Uran je sve o napretku, a Saturnov fokus je na tradiciji, a kvadrat između njih može najaviti nove standarde, očekivanja i protokole. Temelji naših života mogu biti rekonstruisani. Neptun pravi sekstil sa Plutonom dajući nam podršku za potrebnom transformacijom.

Svaka promena je teška, bilo da odlučite da napustite partnera, odete sa trenutnog posla, odselite se negde daleko…ali sve je to za lični napredak! Pun mesec u Vodoliji nas tera da posečemo sve korove i pustimo zdravo korenje u naše živote.

Pixabay
 

Bik

Težak period pred vama, pun mesec donosi teškoće u daljem razvoju karijere. Moraćete naporno da radite da biste postigli rezultate.

Pixabay
 

Lav

Očekujte turbulentan period na ljubavnom planu. Nemojte dozvoliti da bes upravlja vama, okrenite situacije u vašu korist.

Pixabay
 

Škorpija

Pun mesec može doneti sjajnu priliku za realizaciju dugo očekivanih planova. Takođe, odnosi sa članom porodice se znatno mogu poboljšati do kraja avgusta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike