Ovi znaci Zodijaka nikad ne pomišljaju na preljubu

03.08.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Oni su najsigurnji partneri

Ovi znaci Zodijaka nikad ne  pomišljaju na preljubu
Dnevni horoskop za 20. novembar - Copyright Pexels

Nikada ne bi mogli da pređu preko prevare i oproste je, a neki od njih i sami smatraju varanje nečim najgorim što mogu da prirede partneru.

Pixabay
 

Bik

Bik je, kao što znate, najtvrdoglaviji znak zodijaka. Ali u vezi vam je potreban prilično tvrdoglav partner koji se može nositi sa stresom i odupreti se iskušenjima.Bik je poput „blaga“. Poznat po svojoj privrženosti, veoma teško donesi odluku o razvodu (jer voli udobnost i rutinu).

Vrlo je požrtvovan i trudi se svim silama da održi stabilnost u odnosu. je, kao što znate, najtvrdoglaviji znak zodijaka. Ali u vezi vam je potreban prilično tvrdoglav partner koji se može nositi sa stresom i odupreti se iskušenjima.

Pixabay
 

Rak

Rakovi teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mesta preljubi. Kada se zaljube, idu do kraja i uvek razmišljaju dugoročno, jer su u potrazi za osobom sa kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu. Rakovi vole da im se ljubav dokazuje iznova i nikada neće oprostiti prevaru.

Senzibilni i empatični Rakovi u ljubavi su vjerni, prvenstveno jer se vode onom „ne čini drugima što ne želiš da oni čine tebi“. Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nježnosti, Rakovi su potpuno imuni na prevaru.

To dobro znaju i njihovi partneri te ih ne smiju uzimati zdravo za gotovo, jer jedini Rak koji vara je onaj koji se osjeća nevoljeno i nesretno.

Pixabay
 

Devica

Prevaru Device smatraju neoprostivom, ne postoji način da razumeju i pređu preko nje. Pored toga što su verne svojim partnerima i sve osobe iz njihovog okruženja mogu da se oslone na njih. One nikada ne krše dogovore i obećanja, u svemu su pa i u tome precizni i pedantni.

Device su ozbiljni pripadnici Zodijaka, prizemni su, te najčešće odani partneri.

Sretni i zadovoljni u vezi neće razmišljati o „zabranjenom voću“, no prevara im postaje normalna stvar ako osjećaju da ih partner ne poštuje dovoljno ili im ne pruža sve što treba.

Tada je afera oružje koje će im pomoći da bezbolnije izađu iz veze i zamisle svoj život s nekim drugim.

Pixabay
 

Jarac

On veruje da njegov partner mora biti jedan, sve dok ih smrt ne rastavi. U svojoj glavi ima specifičnu ideju o idealnom odnosu, i to sprovodi. Neverstvo partnera je jedino što može učiniti da Jarac ne ostvari svoj cilj, jer on očigledno neće postići takav „autogol“.

Ako želite partnera koji je uvek iskren i koji ne skriva bukvalno ništa budite u vezi sa Jarcem. Logično i očekuju podjednaku iskrenost sa druge strane, a prevaru ni u kom slučaju ne praštaju. Iskrenost im je u vezi na prvom mestu, a prevaru smatraju jednom od najgorih laži.

Pixabay
 

Vodolija
Nije prisutan u ljubavnoj vezi jer je njegovo „ja“ iznad svega. Međutim, u svojoj najzrelijoj fazi, ako odluči da želi ekskluzivnost, spreman je da je ponudi i uroni u mirni porodični život bez „neželjenih efekata“.Vodolije mrze kršenje obećanja.

Stoga, ako obećaju ljubav do groba – budite sigurni da će tako i biti.Vodolije mrze kršenje obećanja. Stoga, ako obećaju ljubav do groba – budite sigurni da će tako i biti. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike