Na ova 4 znaka Zodijaka možete računati u svako doba

05.07.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Važe za odgovorne i pouzdane prijatelje

Na ova 4 znaka Zodijaka  možete računati u svako doba
Ilustracija - Copyright Unsplash

Za njih se kaže da su vrlo prizemni, stabilni, uporni i prilagodljivi. Najodgovorniji su: Device, Bikovi, Rakovi i Jarčevi.

Pixabay
 

Jarac

On je po svojoj prirodi zemljani znak, a jedna od karakteristika koje ovaj znak opisuju je prizemnost. Važe za strpljive osobe, odgovorne, racionalne, druželjubive i osobe koje vole da pomažu drugima. Nikada ne osuđuju druge, ne mešaju se u tuđa posla i uvek su tu da im pomognu.

Važe za njabolje savetnike zodijaka, možete računati na njih u pola dana ili noći. Kada ih pozovete da tražite mišljenje, kada ste u nevolji, ma uvek.Kada nešto hoće, on to i ostvari, ne odustaje ni po koju cenu. Teško prihvata mogućnost da postoji i drugačija perspektiva od njegove, lične. Ne sluša druge, već samo sebe.

Pixabay
 

Bik

Ovaj znak je veoma odgovoran, ne voli da daje ljudima oko sebe lažne nade kada nešto ne može da uradi, već je kod njega sve crno ili belo. Važe za veoma stabilne osobe i osobe koje su veoma iskrene. Prizemni su, a ono po čemu se izdvajaju jeste da ih ne interesuje kada drugi o njima šire lažne informacije, već se fokusiraju isključivo na sebe i svoj rad.

Ukoliko vam zatreba pomoć na poslu, podrška ili savet, na njih možete uvek računati,Bik nije neko ko prati druge, to mu jako teško pada. Lako donosi bitne odluke bez konsultacija sa nekim drugim oko mišljenja. Ne traži saosećanje od drugih, ali ni podršku. 

Pixabay
 

Rak

Ovaj znak je prepoznatljiv po tome što je veoma emotivan, ali to ne znači da nisu stabilni i prizemni. Veoma dobro koordiniraju svojim emocijama i lako se prilagođavaju situaciji. rakovi  ne umeju da glume i ne vole da se nalaze u društvu svojih neistomišljenika. Vole da pomažu drugima i veoma su odgovorni posebno kada je posao u pitanju.

Možda će vam nekada smetati, ali ovaj znak će uvek reći svoje najiskrenije mišljenje i sagledati vaš problem iz najracionalnijeg ugla. A ukoliko se nađete u nezgodnoj situaciji i zatreba vam novac, oni će vam rado priteći u pomoć.

Ako ste pokušavali Rakovima da kažete da je nešto drugačije nego što stvarno jeste, nije Vam uspelo. Oni su već primetili šta ste probali i gotovo da nijedan Rak neće dopustiti da ga smatrate nekim kod koga sve prolazi. Jesu dobri, ali dok ne pokušate da neke stvari sakrijete od njih ili da budete proračunati. To nikad neće proći.

Pixabay
 

Devica

Ona je veoma stabilna, puna razumevanja, a ono po čemu se izdvaja jeste skromnost. Ne vole da se razmeću i hvale, pokušavaju da se prilagode situaciji koliko god mogu. Veoma su jednostavne za saradnju, a budući da su velike perfekcioniste ljudi možda neće razumeti njihovu nameru pa mogu biti neshvaćene i mogu delovati veoma teško za saradnju (iako nisu). Pogotovo za posao, Device, su savršene za podršku, savet, zaštitu, ma sve što vam zatreba njima se obratite i naći će optimalno najbolje rešenje i pružiće vam pomoć.

Uz ove znakove nema zime, možete se osloniti na njih uvek – ne važe bez pootrebe za najodgovornije u horoskopu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike