Ova tri znaka Zodijaka tokom leta poludeće od strasti

23.06.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Od neprospavanih noći neće znati šta ih je snašo

Ova tri znaka Zodijaka  tokom leta poludeće od strasti
Ilustracija - Copyright Pixabay

Posebno će biti uspešni na polju ljubavi, možda i više nego ikada u životu. Bilo da ih čekaju prelomni trenuci u njihovim trenutnim vezama, ili da ulaze u nove i strastvene letnje šeme, tokom narednih meseci oni će najviše naučiti o sebi, a sve kroz ljubavne odnose.

Pixabay
 

Rak

Upravo u vašem znaku započinje najtoplije doba godine i vi ćete biti njegova glavna zvezda. leto će posebno istaći vaš osećaj sebe i sopstvenog identiteta, a u isto vreme pojačaće vaše emotivne veze sa drugima. Posebno vatreno će biti 28. juna, kada pun Mesec u Jarcu uđe u vašu 7. kuću. Oko punog meseca obavezno procenite kako vam vaši odnosi služe, a ne samo obrnuto. Zaslužujete da budete napunjeni na isti način na koji punite energijom druge, a ovo leto je savršeno vreme da se uskladite sa ljudima koji vas ispunjavaju.

Pixabay
 

Jarac

Kao neko ko ima tendenciju da daje prednost samodisciplini i postizanju ciljeva, ova sezona može biti pomalo neprijatna za vas, pogotovo zato što će se u vašem sestrinskom znaku dešavati toliko mnogo aktivnosti. Ova sezona je savršeno vreme da se oslonite na svoje veze sa drugima. Skloni ste da potiskujete svoje emocije pod stoičkom spoljašnjošću, ali ljudi razumeju da možete da vidite kroz svoj oklop. Dozvolite da ovo leto bude vreme kada sebi dozvoljavate da budete ranjivi sa svojim romantičnim partnerom. Ne morate uvek da budete čvrsti, posebno ne sa pravom osobom.

Pixabay
 

Ribe

Na početku leta Sunce će se prebaciti u vašu petu kuću intimnosti i kreativnog izražavanja, unoseći svežu, uzbudljivu novu energiju u vaš ljubavni život. Vi ste horoskopski znak koji će najverovatnije imati vruću letnju vezu, Ribe, i iako to možda ne mora da traje zauvek, ipak ćete moći da uživate u tome za sada. Dozvolite sebi da prihvatite zabavan, bezbrižan deo upoznavanja nekog novog bez ikakvih očekivanja. Zaslužujete malo pažnje.

Kao drugi vodeni znak, tražite emocionalnu dubinu u svojim vezama sa drugima, a sada kada je sezona Raka ovde, definitivno ćete moći da se upustite u emocionalno nabijenu intimnost sa posebnom osobom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike