Pocinje vladavina Raka, najemotivnijeg znaka Zodijaka: Na površinu će isplivati snažna osećanja

21.06.2022

11:00

0

Autor: A.G.

Ovako se preklapaju astrologija i letnji solsticij

Pocinje vladavina Raka, najemotivnijeg znaka Zodijaka: Na površinu će isplivati snažna osećanja
Horoskop/Ilustracija - Copyright Pixabay

Letnji solsticij i vladavina Raka stigli su danas u 11.13 sati. Ovo je i najduži dan u godini na severnoj hemisferi.

U astrološkom smislu letnji solsticij označava prelazak sa površnog i okretnog Blizanca na emotivnog i romantičnog Raka, što pojačava želju za bliskošću sa voljenima.

U ovom razdoblju nam svima treba više mira, tišine, blizina osoba kojima verujemo. Budi se mašta, romantično raspoloženje i potreba da volimo i budemo voljeni.

Pixabay
 

Tokom sezone Raka, verovatnije je da ćete se kolebati između onoga šta se događa u stvarnosti i onoga šta se događa u vašoj glavi. Drugim rečima, ovo je razdoblje emocionalnih oscilacija.

Sledećih 30 dana, do ulaska Sunca u domen Lava, biće odličan period za povezivanje sa najbližima.

Sezona Raka ima svojih sjajnih strana jer ćete osetiti želju da se povežete sa voljenima. Želećete da provodite vreme sa prijateljima i porodicom.

Stoga se nemojte začuditi ako budete imali želju za izletom sa svojim najbližima ili izlaskom sa svojim prijateljima. Šta god da je, provođenje vremena s ljudima koje volite pomoći će vam da se osećate ispunjeno.

U periodu vladavine Raka percepcija će vam biti izoštrenija, a intuicija usklađenija sa tuđim mentalnim stanjima. Bićete osetljiviji na vibracije iz okruženja i sposobniji da prepoznate ono što drugi osjećaju i žele.

Pixabay
 

Narednih nedelja mnogima će porasti zanimanje za proučavanje porodinog stabla, gledanje i slaganje starih slika, traženje bivših ljubavi, prijatelja, kolega...

Jednostavno, poželećete da znate gde je ko i čime se bavi pa makar se nikome od njih ne javili. Neki će udomiti napuštenu ili bolesnu životinju, ponuditi pomoć izbeglicama i žrtvama nesreća ili donirati staru odeću.

U periodu vladavine Raka najbolje prolaze Škorpioni, Ribe, Bikovi, Device i sami Rakovi, dok su Ovnovi, Vage i Jarčevi u nešto slabijoj formi i skloniji setnom raspoloženju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike