Ovi horoskopski znaci se ljube bolje od drugih: Da li ste među njima?

12.06.2022

11:00

0

Autor: 24sedam

Malo ko ih može nadmašiti

Ovi horoskopski znaci se ljube bolje od drugih: Da li ste među njima?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prema mišljenjima astrologa, potrebno je nekoliko ključnih sastojaka da bi vaš znak bio na vrhu liste onih koji se najbolje ljube u Zodijaku: samopouzdanje, strast, iskustvo i emocionalna inteligencija.

Jarac

Kada je u pitanju iskustvo, malo ko može nadmašiti Jarca. Njihova prirodna razmetljivost i samopouzdanje mogu biti zastrašujući u sali za sastanke, ali to isto dolazi do izražaja kada je reč o sposobnosti ljubljenja.

Iako nemaju promiskuitetnu crtu poput nekih drugih znakova, koriste svoje poljupce da pokažu predanost, a njihov partner oseća se sigurnim samo jednim dodirom na usnama. Poljupci Jarca mogu vas naterati da čujete svadbena zvona.

Unsplash
 

Blizanci

Ako želite nešto spontanije na ljubavnom planu, ne tražite dalje od Blizanaca. Ovi društveni leptiri poznati su po brbljanju pa je lako pretpostaviti da znaju šta rade sa svojim usnama. Blizanci vole da stiču nova poznanstva gde god krenu, što znači da su naučili koji trik na svojim putovanjima, prenosi Best Life.

Pripadnike ovog znaka u početku bi moglo biti teško osvojiti, ali ako možete držati korak sa njima, bićete nagrađeni vrtoglavim, smehom ispunjenim poljupcem koji će trajati sve dok sunce ne izađe.

Pixabay
 

Škorpion

Ako tražite ljubav u filmskom stilu pronaći ćete je sa Škorpionom. Ovi tajanstveni znakovi retko prave prvi korak. Međutim, ispod površine svakog Škorpiona skriva se posesivna, iskonska energija.

Taman kad pomislite da imate prednost, oni će vas povući u sirov i intenzivan poljubac koji oduzima dah. Znaju postati previše intenzivni, ali ta strast je ono što ovaj znak čini jednim od najboljih koji se ljube. 

Unsplash
 

Strelac

Savršenom mešavinom hladnokrvnosti, smirenosti i sabranosti Strelac zna kako da prilagodi svoj stil flertovanja kako bi osvojio druge. Njihov bezbrižan stav čini ih odličnim partnerima za razmenu poljubaca. Za razliku od drugih znakova koji su zabrinuti da se možda kreću prebrzo ili prejako, Strijelac živi život u trenutku.

Oni se ne boje prvi da priđu i poljube vas i nije ih briga šta drugi misle. Prezauzeti su stvaranjem avanture iz svakog trenutka u životu, što znači da su oni znak koji će vam najverovatnije pružiti onu nezaboravnu strastvenu epizodu koju ste dugo čekali.

Unsplash
 

Bik

Možda nemaju izraženu razmetljivost koju drugi znakovi otvoreno pokazuju, ali ono što im nedostaje u toj spektakularnosti nadoknađuju senzualnošću. Bik vas može naterati da ga malo pričekate pre velikog trenutka, jer su poznati po sporom i postojanom tempu odnosa.

Nakon što ste privukli njihovo zanimanje, romantični i senzualni Bik zna kako najbolje da vam ugodi i podigne vam raspoloženje. Na kraju večeri rastopićete se u njegovim zagrljajima i romantičnim poljupcima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike