Previše izbirljivi u ljubavi! Znaci horoskopa kojima ne ide život u paru

11.06.2022

11:00

0

Autor: 24sedam

Previše nesigurni za zaljubljivanje

Previše izbirljivi u ljubavi! Znaci horoskopa kojima ne ide život u paru
Težak ljubavni period za tri znaka - Copyright Pixabay

Blizanci

Blizanci su previše prevrtljivi za ozbiljnu vezu. Svako ko poznaje ličnost Blizanaca shvata da ovom horoskopskom znaku ne ide dobro u dugotrajnim vezama. To ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno smatraju da je ležernim i nekomplikovanim odnosima lakše upravljati. Ovaj znak brzo prelazi sa vrućeg na hladno i suprotno, čega su i sami svesni pa vole da započinju vezu samo ako su uvereni da će uspeti.

Strelac

Strelac želi da zadrži svoju slobodu. On se ne boji obavezivanja, ali će to učiniti samo ako dovoljno veruje da bi to mogao biti onaj pravi. Život im je prilično bezbrižan kada su samci pa se boje novih partnera koji pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše posesivno. Potajno žele veze, iako to možda ne pokazuju, ali samo ako partner deli iste interese i hobije kao i oni, prenosi MSN.

Profimedia
 

Vodolija

Pripadnik ovog znaka je vrlo zahtevan u vezi. Bez sumnje najnezavisniji znak Zodijaka, Vodolija vrlo rado radi po svome. Iako su jedni od najsaosećajnijih i najbrižnijih ljudi, jednako su im potrebna razdoblja mira i opuštenosti u kojima mogu negovati svoje ideje i misli. Treba im neko ko ih potpuno razume i deli njihovu viziju sveta koja je vrlo komplikovana.

Profimedia
 

Ribe

Ribe su previše nesigurne da bi se zaljubile. Njihova ličnost razlikuje se od ostalih znakova, jer one zahtevaju brigu i pažnju kako bi se osećale cenjeno. One su više nego srećne što mogu da pokažu naklonost i predanost, ali se takođe prilično lako i slome. Od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do stalnog kritikovanje, Ribe često traže najlakši izlaz iz veze.

Profimedia
 

Devica

Devica je previše izbirljiva u ljubavi. U odnosu na Ribe, ima problem jer je zapravo previše kritična prema drugima, a ne prema sebi. Device imaju na umu savršenu sliku veze kada upoznaju partnera, a suvišno je reći da je život u paru pun izazova. Ali ako nije savršeno, nije dovoljno dobro za Devicu. Umesto toga, radije će čekati savršenog partnera, bez obzira koliko dugo to trajalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike