Ovi horoskopski znaci se najviše svađaju sa svojim partnerima

28.05.2022

17:00

0

Traže razlog za svađu i tamo gde ne postoji

Ovi horoskopski znaci se najviše svađaju sa svojim partnerima
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dok neki parovi žive u savršenom skladu i ljubavi, drugi se ponašaju kao pas i mačka te im svađe ne prestaju.

Ovi horoskopski znakovi se po ceo dan svađaju sa svojim partnerima.

Lav

Lavovi često veruju da su centar svemira pa su nefleksibilni u mnogim stvarima. Budući da od svojih partnera očekuju saradnju i kompromis, često se svađaju i ne posustaju od onog što odluče ni kad očigledno nisu u pravu.

Škorpion

Škorpioni moraju uvek da budu u pravu. Iako to naravno nije uvek moguće, ovaj tvrdoglavi znak sklon je svađama sa svojim partnerima jer njegovi pripadnici nikako ne mogu da shvate da i oni greše. Takođe, boje se da daju priznanje partneru i za male stvari kao što je održavanje čistoće doma, pomoć u podizanju dece i slično pa svađama nema kraja.

Profimedia
 

Blizanci

Blizanci imaju visoko samopoštovanje. Ako ikada od partnera čuju neki neprijatan komentar, neće to pustiti, već će odmah uzvratiti. To često dovodi do žestokih svađa čak i oko trivijalnih stvari, što može pokvariti dan za oboje.

Profimedia
 

Vaga

Ne postoji niko tako tolerantan kao Vaga, ali čak i ona ima svoje granice, ako se, na primer, oseti omalovaženo od strane partnera, doći će do žestoke svađe. Izgovoriće se ružne stvari, a i Vaga je poznata po pasivno-agresivnom ponašanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike