Šta bi znakovi Zodijaka promenili da mogu da vrate vreme?!

18.05.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Svako se nađe u situaciji da žali zbog nekih stvari koje je nekad radio

Šta bi znakovi Zodijaka promenili da mogu da vrate vreme?!
horoskop - Copyright Profimedia

Šta je to što bi vaš znak promenio da može vratiti vreme u nazad? Neki žale što su uzalud potrošili vreme na neke ljude, a neki za svoja nedela.

Profimedia
 

Ovan

Kad bi mogao vratiti vreme, impulsivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio svoje greške i korigovo mane, više vremena bi posvetio bližnjima i deci. Na poslovnom polanu radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i veseli. Nikome ne bi polagao račune za svoja dela.Više pi putovao i doživljavao adrenalin u svakom smislu.

Profimedia
 

BIK

Kad bi osećajni Bik  otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živeo u obilju na svim poljima. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan, zahtevan i više prilagodljiv. Već od mladosti bi se usmerio na posao i postavio bi visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da sam brine o sebi.

Profimedia
 

Blizanci

Kad bi snalažljivi Blizanci podešavali svoje životno računanje, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Drukčije bi prihvatali ljubav i partnerstvo, a u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad shvate da neko nije dobar izbor za odvesti pred oltar i time bi sprečili više razvoda. Pokušali bi razumeti život dublje i imati više strpljenja za porodicu.

 

Rak

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, Rak ne bi dopustio sebi da bude toliko puta razočaran i emotivno povređen. Manje bi paničio, histerisao i sažalijevao sebe, što ga dovodi  do  nezadovoljstva i labilnosti. Više bi se  posvetio  svojim ambicijama ,napretku  sprečio bi da ga u poslovnim i financijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

Pixabay
 

Lav

Poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živio bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na ishranu. Izbegao bi mnoge bučne zabave i “akcijske filmove” i više bi svog dragocenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

Devica

Devici, koja obožava planove i analize, put u prošost bio bi zaista  avantura, koju bi do tančna isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi veći stan, bolji auto i s vremena na vreme dopustila bi malo spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u prijatnom i romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

Profimedia
 

Vaga

Osećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmerile bi se na to da manje trpe zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetile poslu. Trudila bi se da bude odlučnija, zaboravila bi na svoju preteranu dominaciju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipuliše sa njom. I ne bi povređivala one koji joj nisu ispunili želje.

Škorpija

Kad bi se Škorpion vratio u prošlost, izbrisao bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne scene. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao reči i više vremena posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente .U komunikaciji bi svakako bio manje nadmen.

Strelac

Kad bi Strelac mogao promeniti prošlost, već bi u mladosti naučio biti odgovorniji, manje bi trošio i živeo istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi uticajnji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vredni njegovog poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sedeo na dve stolice i svoju bi ljubav ulagao samo u jednu osobu.

Profimedia
 

Jarac

Kad bi Jarac zavrteo vremenski stroj, puno bi stvari bilo drukčije. Najprije bi se oslobodio kompleksa manje vrednoti, poradio bi na samopouzdanju i istrgnuo se iz samo nametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se uticaja roditelja, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi sebi više stvari i više avanture.

Vodolija

Kad bi Vodolija mogla vratiti vreme, bio bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljeniji i odgovorniji. Manje bi govorili više radili. Bili bi spremani produbiti odnos, sa voljenom osobom, posvećivali bi više vremena i pružali osećaj sigurnosti. Manje bi se zabavljali do kasno u noć i rešavali probleme ljudi koji im nisu bliski.

Profimedia
 

Ribe

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile “dlaku u jajetu” da razore odnos, pokušale bi biti mirnije i spontanije. Na poslovnom području ne bi dopuštale da ih ucjenjuju i postavljaju im nemoguće zahteve. Više bi slušale svoju izoštrenu intuiciju.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike