Ovu ženu Zodijaka je teško osvojiti, ali još teže zadržati

14.05.2022

17:00

1

Ako je osvojite, ona će vam se predati u potpunosti

Ovu ženu Zodijaka je teško osvojiti, ali još teže zadržati
profimedia-0493024737 - Copyright Profimedia

Iako većina žena po prirodi obožava laskanje, kod žena rođenih u znaku Blizanca možete stvoriti kontra efekat. One ne podnose tu vrstu deljenja komplimenata, a razlog je zato što su već dovoljno sigurne u sebe.

Nju ćete prvu primetiti u masi, a osim što pažnju izaziva svojim izgledom, žena Blizanac obožava da flertuje. To je za nju sasvim normalan način funkcionisanja. Upravo zbog toga kod partnera ne uliva sigurnost. Ipak, nema potrebe za strah od prevare, jer ako je osvojite, ona će se predati u potpunosti.

Profimedia
 

Žena Blizanac obožava da galami, te je često najglasnija u društvu. One su energične, zabavne i temperamentne, ali imajte u vidu da ih privlače suprotnosti. Neretko se zaljube u nekog stidljivog tipa koji predstavlja totalni opozit.

Profimedia
 

Žene Blizanci traže nekoga ko može da prati njihov energičan način života i da im pruži mentalnu stimulaciju koja im je potrebna. Pod vladavinom planete Merkur potreban im je partner koji podržava i voli zabavu, neko ko može da ih nasmeje i uživa u životu.

Takođe im je potreban neko ko je inteligentan i ko može da se uključi u smislene razgovore. Oni su u potrazi za dugotrajnom posvećenom vezom sa otvorenim partnerom koji je voli. Iznad svega, žene Blizanci žele partnera koji će biti tu za njih u svim situacijama.

Profimedia
 

Blizancima kojima je lako dosadno potrebne su stalne promene, kretanje i komunikacija da bi se osećale izazovno i zabavno. Blizanci su poznati po svom šarmu i koriste ga sa velikim efektom.

Ova kombinacija visoke inteligencije, elokvencije, duhovitosti i šarma dobro služi ženama Blizancima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike