Gore su od muškaraca: Znaci Zodijaka koji ne mogu da prestanu da varaju

13.05.2022

17:00

0

Ako tražite veran zvezdani znak, razmislite da preskočite žene rođene u ova tri znaka

Gore su od muškaraca: Znaci Zodijaka koji ne mogu da prestanu da varaju
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ljudi varaju iz različitih razloga - nesrećni su, traže novo iskustvo, iz želje za osvetom ili je varanje prosto u njihovoj prirodi.

Da bismo se pripremili za stvarnu mogućnost da nam se to dogodi, važno je da prepoznamo znake upozorenja, a jedan od dobrih pokazatelja može biti i horoskopski znak.

Ovan

Osim ako nekim čudom partner uspe da isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona retko ostaje verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog sa strane.

S jedne strane ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a sa druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strasno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

Žena Ovan je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flertovanje i muvanje je ono u čemu je najbolja na svetu. To joj dođe nešto kao hobi. Kad muškarac lako padne pred njom, ona ga jednostavno pregazi i ide dalje u potrazi za većim izazovom.

Pexels
 

Blizanci

Njoj avantura dođe kao životni začin. Neverovatno je sa kojom lakoćom žena rođena u ovom znaku može da menja partnere, bez da se umori. Pre podne se prepušta divljim strastima sa misterioznim strancem, a popodne je toplo rame i uteha svom mužu. I u svemu tome ona daje sebe… pa skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa!? Jedan za igru, drugi za nežnosti, treći da sa njim razgovara, četvrti da misli da ima najsmerniju ženu na svetu… i tako redom. I svi srećni.

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima i verovatno nikada ni neće.

Profimedia
 

Ribe

Ova žena je prava robinja ljubavi. Muškarcu uvek daje celo srce i svaki deo tela. Kod nje nema zabranjenih zona, sve što je pred očima može da se proba.

Međutim, srce je njeno prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako ume i potpuno da se ohladi. Tada već kraičkom oka merka drugu priliku i ka njemu opet hrli kao da joj je prvi put i kao da pre njega nikad nikog nije volela.

Ona ne zna šta je to moral i ne razume ograničenja koje joj društvo postavlja. Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Sve njene veze i vezice uvek su duboko strasne, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike