Za nju je brak gubitak slobode: Ove žene Zodijaka se nikada neće udati

07.05.2022

17:00

0

Ne vole ideju braka, jer se boje slomljenog srca

Za nju je brak gubitak slobode: Ove žene Zodijaka se nikada neće udati
profimedia-0280467357 - Copyright Profimedia

Svi imamo različite želje i potrebe. Jedni vole da putuju, drugi se fokusiraju na svoju karijeru i sasvim su zadovoljni bez tog parčeta papira, ili možda uopšte ne razmišljaju o braku.

Astrologija nudi odgovor zašto neki ljudi beže od braka.

Strelac

Strelac žena misli da je brak gubitak slobode. Ona je veoma nezavisna osoba koja voli kratkoročne veze. Ozbiljna veza će uplašiti damu rođenu u ovom znaku.

Ova žena želi da uživa u svojoj mladosti, da se fokusira na sebe i svoje potrebe, tako da ne brine o starosti. Čak i ako se žena Strelac nikada ne uda, ona će uvek imati uspomene njenih mnogobrojnih udvarača.

Profimedia
 

Vodolija

Žena Vodolija mrzi samu ideju braka, jer se boji slomljenog srca. Naravno da ni čovek koji je voli i koji je potpuno otvoren prema njoj, ne može da promeni njene stavove o braku. Vodolije vole da budu nezavisne i brinu o same sebi. Pored toga, često se boje da partner neće moći da prati njihov nivo razvoja, piše cicimici.com.

Profimedia
 

Blizanci

Žene Blizanci su stalno zabrinute o tome da li će se njihova osećanja promeniti posle braka. To je razlog zašto one pokušavaju da se drže podalje od njega. Ponekad, predstavnici ovog znaka žele da budu udate žene, ali onda se skoro uvek predomisle na kraju.

Žena Blizanac je svesna da nije lako živeti sa njom, jer je veoma nemirna osoba. Dakle, ona sama sebe uverava da će njen brak uskoro biti uništen. Ako Blizanci nisu do ušiju zaljubljeni, ne očekujte da će biti zainteresovani za brak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike