Ova 3 znaka do kraja godine očekuje veliko bogatstvo

04.05.2022

17:11

0

Njima novac dolazi kao poručen

Ova 3 znaka do kraja godine očekuje veliko bogatstvo
man-gcac47f750_1280 - Copyright Pixabay

Do kraja 2022. godine predstavnici nekih horoskopskih znakova biće najbogatiji.

Pixabay
 

Bikovi će se obogatiti do kraja 2022-e godine

Druga polovina 2022. godine će za vas biti finansijski povoljna. Ali, da biste postali najbogatiji, moraćete se potruditi, pogotovo u mesecu junu, kada će vam Mars biti u 2. kući. Skladno će aspektirati Jupiter u vašoj 4. kući, pa će transakcije nekretninama, zemljištem i gradnja u ovom trenutku biti povoljne. Moguće je da ćete morati uložiti u popravke i poboljšanje doma. Finansijski vam mogu pomoći roditelji ili druga rodbina. Možete isplativo kupiti ili iznajmiti stan.
Hotelsko-ugostiteljsko poslovanje biće profitabilno, ako razmišljate da se upustite u ovu vrstu posla. U julu, finansijski, putovanja će se pokazati uspešnim.

U avgustu će Venera sekstilirati Plutona i dati vam puno novca. To može biti bonus, loto dobitak ili prihod sa nove pozicije. U septembru, kada Jupiter uđe u Ovna, verovatni su dobri poslovi, dobici i prihodi od reklama. U oktobru moguća je dobit od podučavanja, mentorstva, saradnje sa strancima. Na jesen će se pojaviti prilika za odlazak u inostranstvo ili pronalaženje novih neslužbenih izvora prihoda. Novac vam takođe može doneti umetnost ili ezoterija.

Pixabay
 

Lavovi će povećati prihode

U junu 2022. Venera iz 6. kuće skladno će aspektirati vaš Neptun u 8. kući. Ova planetarna veza može vam doneti povećanje plate i druge velike finansijske dobiti na poslu. Ako imate mogućnost koristiti tuđi novac, na primer, živeti od novca partnera, podizati kredite ili primati dividende, možete ih dovesti u red. Ovaj trend će se nastaviti u julu kada Mars formira sekstil Jupitera. Ali da bi se došlo do materijalnog uspeha, biće potrebno pokazati velikodušnost i praktičnost. U avgustu novac vam može doći od rođaka ili kroz partnerstvo. Da biste postali najbogatiji, biće potrebno unovčiti društvene aktivnosti, veze, partnerstva i savetovanje. Jupiter će u septembru ući u Ovna.

U ovom trenutku moći ćete kupovati i prodavati robu iz inostranstva, internet trgovinu, organizovati izlete i putovanja u inostranstvo, kao i zarađivati ​​na oglašavanju i promociji.

Septembar vam može doneti neku dobit od države. Trigon Venera sa Saturnom u oktobru će doneti isplative poslove i sporazume sa inostranim partnerima. U novembru će vam se prilike povećati zbog putovanja, dugih putovanja, kreativnih aktivnosti ili sportskih dostignuća. Na zimu možete povećati platu svojim radom.

Pixabay
 

Škorpija dobija mnogo novca do kraja  godine

2022. obećava da će vam biti finansijski uspešna godina. U junu možete privući novac ka sebi brakom, partnerstvom ili saradnjom sa strancima. Moguće je da ćete novčanu naknadu dobiti sudskim putem ili javnom profesijom. Tokom leta ćete imati mnogo prilika da se bavite podučavanjem, zaposlite se u velikom preduzeću, a takođe ćete zauzeti bilo koju poziciju visokog statusa. U avgustu će Jupiter ući u vašu 10. kuću, tako da možete maksimalno iskoristiti svoju profesiju. Na poslu su mogući visoki prihodi, bonusi, isplativa putovanja.

Možete otvoriti vlastiti posao ili zauzeti visoko mesto u hijerarhiji. Moguće je da će novac doći radom u državnim agencijama. Trgovina antikvitetima, satovima, nekretninama i klima uređajima biće isplativa, oprobajte se u tome. Tokom jesenjih meseci Venera će trigonirati Jupiter, što će samo povećati ovaj trend. U decembru vam partneri mogu pomoći novcem, oni su veće štediše od vas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nekobitan.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike