Ovi horoskopski znaci se često venčavaju isključivo zbog novca

27.04.2022

11:00

1

Život u raskoši i izobilju je njihova stvar

Ovi horoskopski znaci se često venčavaju isključivo zbog novca
profimedia-0212171748 - Copyright Profimedia

Novac igra veliku ulogu u svakom braku. Plaćanje računa, zajednički troškovi, verovatno i bankovni računi. Ali za neke i malo više od toga.

Postoji nekoliko horoskopskih znakova koji biraju novac umesto ljubavi kada je u pitanju ulazak u vezu ili čak brak.

Strelac

Vatreni znak je savršeni hedonista. Život u raskoši i izobilju je njegova stvar i veran je onoj poznatoj „više je više“! I, ako je to ikako moguće, da ne mora plaćati iz svog džepa. Bilo na luksuznoj jahti za Bahame ili privatnim avionom na Maldive, luksuz i dobra doza avanture dovoljan su razlog da Strelac prošeta do oltara. Čak se i ljubav može zanemariti.

Pixabay
 

Vaga

Vage istinski napreduju samo kada učine svoj život estetski prijatnim, a potreban im je novac da bi se to dogodilo. Nije bitno da li su Vage rođene sa novcem ili ne, one misle da zaslužuju najluksuznije stvari. Ovaj horoskopski znak će učiniti sve tek kada su ispunjeni njegovi zahtevi za estetikom, luksuzom i lepotom. Rado i s delićem ekstravagancije, a to ima svoju cenu. Dakle, kada Vage dobiju priliku da se venčaju bogato, neće mnogo oklevati. Pošto je u pitanju veoma moćan znak, lako im je da nađu bogate partnere i značajne osobe koje im odgovaraju.

Pixabay
 

Ribe

Introvertne Ribe zapravo samo traže snažnog partnera za život koji im daje sigurnost. Ali, ta sigurnost ne mora biti emocionalne prirode – Ribe žele da se o njima neko finansijski brine. U isto vreme, ovaj vodeni znak je pravi sanjar. A veliki snovi moraju se finansirati. Još jedan razlog za Ribe da dopuste novcu da ih navede na brak. Zbog svoje potrebe za ekskluzivnošću, Ribe traže „bogatog supružnika koji će ih zaštititi od mase“. To može značiti da kada upoznaju nekoga bogatog, nije retkost da se i same predstavljaju kao jednako slavne.

Pixabay
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike