Šta nam donosi Jupiter u Ribama: Planeta sreće i optimizma ulepšaće nam život

20.04.2022

17:10

0

Autor: 24sedam

Jupiter je planeta sreće, kulture i filozofije

Šta nam donosi Jupiter u Ribama: Planeta sreće i optimizma ulepšaće nam život
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ova planeta vlada našim unutrašnjim osećajem za pravdu i moralnost, teži idealima i višim ciljevima. Takođe, on nam donosi sreću, napredak, rast, blagostanje, ističe astrolog Nevena Đorđević. Svakih 12 godina Jupiter na nebu dođe na isto mesto gde se nalazi u našoj natalnoj karti, to se zove Jupiterov povratak, što znači da svake godine ova planeta aktivira drugi znak. Svake godine pripadnici jednog horoskopskog znaka uživaju u svemu što Jupiter donosi. Krajem 2021. godine, Jupiter je ušao u Ribe, i tu će se zadržati sve do polovine maja, nakon čega kratak period ulazi u Ovna, pa se opet vraća u Ribe.

Pixabay
 

Ono što je posebno kod Jupitera u znaku Riba jeste što on ulazi u svoje sedište ili mesto gde njegovi potencijali dolaze do maksimuma. Sve što vas je kočilo poslednjih godina sada će dobiti svoje razrešenje, sva vrata će vam biti otvorena. Takođe, igre na sreću vam mogu doneti neočekivani novac. Svi koji su planirali da prodaju nekretnine ići će im od ruke. Mnogi će ove godine ući u veze ili krunisati ljubav brakom.

Profimedia
 

Blagodeti Jupitera će osetiti svi horoskopski znaci, ali najviše će uticati na Ribe. Čim je Jupiter ušao u znak Riba krajem 2021. godine, mere u borbi protiv koronavirusa su popustile,
tako da će slobodno kretanje biti moguće tokom cele ove godine, a međunarodna putovanja mnogo lakša u odnosu na prethodne dve godine.

Profimedia
 

Zbog ove pozicije Jupitera mnogi će u ovoj godini osluškivati sebe i ispunjavati svoje snove, iako će se dešavati da ovaj aspekt donese i strah i gubitke sa sobom, ne brinite, jer će vam Jupiter pomoći da se izborite sa svim tim preprekama i da dostignete svoj cilj.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike