Kako zavesti muškarca Raka?

05.04.2022

11:07

0

Kažu kakav ti je plen takva si ti zver. Muškarci u rođeni u znaku Raka nisu ni malo lak plen, ali uz pomoć ovih trikova možete osvojiti njihovo srce

Kako zavesti muškarca Raka?
Rak - Copyright Pixabay

Ovaj znak Zodijaka je najteži za upoznavanje, muvanje i osvajanje. Ukoliko niste od onih osoba koje umeju da slušaju i razumeju, onda na vreme odustanite od Raka. On je osećajan, a naročito kada je u pitanju ljubav. Nežan je i brižan, ali to očekuje i od partnera, a ona mora da ga u potpunosti razume. Ambiciozne, jake i samovuerene žene muškarca Raka sigurno neće privući.

Profimedia
 

On je idelan partner za ljubav, porodicu i brak. Koja žena ne bi poželela takvog muškarca, ali postavlja se pitanje kako ga osvojiti?

Ponudite mu vernost, iskrenost i pažnju i on će biti vaš. Rakovi cene patrijahalne vrednosti i u braku su dobri muževi, a u porodici su dobri očevi. Oni su takođe pouzdani, odani i odgovorini. Nemojte im dati razloga za sumnju, jer čim Rak počne da sumnja u vas, znajte da ste izgubili sve šanse. Oni znaju da konstruišu čitavu priču na osnovu sumnje.

Profimedia
 

Zbog toga treba samo da se prepustite, da mu se predate, bez razmišljanja i straha.

Ukoliko mislite da ćete mu povrediti osećanja, onda bolje ne započinjite ništa sa njim, jer su im emocije najvažnije, pa kad su povređeni lako ostavljaju osobu koja ih je povredila. Rakovi vole vodu, a u njoj se krije simbolika. Kada ih neko povredi, oni tu osobu lako puštaju niz vodu, a njihova klešta će iskoristi samo kada baš moraju. Ukoliko ne želite da se zaljubi u vas onda bežite, jer oni, osim što su preosetiljivi, umeju biti i previše obuzeti sobom i skloni samosažaljenju i depresiji zbog neuzvraćene ljubavi.

Profimedia
 

Oni su odani i verni, a ako vam je baš stalo do muškarca Raka i vi morate biti takvi. Veoma su sentimentalni, nežni i pažljivi. Umeju biti i romantični, pa se može lako desiti da vas iznenade nekom večerom, ružom ili čokoladom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike