Znakovi Zodijaka otkrivaju: Ko vam oprašta sve, a ko ne oprašta nikad ništa!

11.02.2022

12:03

0

Tolerancija se najlakše pokaže kada nastanu neki problemi u ljubavnoj vezi. Neki znaci jednostavno ne mogu da prežive pritisak, dok će drugi pokazati svoju tolerantnu stranu kako bi njihova veza opstala

Znakovi Zodijaka otkrivaju: Ko vam oprašta sve, a ko ne oprašta nikad ništa!
Ljubomora, ljubomorna devojka - Copyright Profimedia

Neki horoskopski znaci su rođeni sa jako malo tolerancije, a neki su zaista veoma razboriti i tolerantni.Astrologija je tu da razjasni sve! Počećemo od onih znakova koji su najtolerantniji, a završićemo sa znakom koji je najnetolerantniji.

Profimedia
 

Najtolerantnji znak

Sigurni smo da pogađate da je najtolerantniji horoskopski znak VAGA. Vaga je ta koja će uvek biti spremna da napravi ravnotežu i kompromis kako bi održala svoju vezu. Spremna je da učini sve kako bi svoju vezu sačuvala, jer ne želi da bude sama. Vage svakako znaju da se sukobe sa svojim partnerom, ali ipak više vole da njihova veza bude bez svađa. Upravo zato su spremne da u kritičnim trenucima pokažu visok stepen tolerancije.

Rak

Rak je znak koji živi za ljubav i učiniće sve da usreći svoju voljenu osobu. Kada mu neko da svoje srce spreman je za tu ljubav da učini sve. Takođe u ime ljubavi spreman je da trpi mnogo toga i da toleriše

 

Profimedia
 

Ribe

Ribe veruju u ljubav i romantiku i znaju da ljubav sve pobeđuje. Zato su spremne da učine sve da bi bile voljene i da vole. Upravo zbog toga one su vrlo tolerantne. Znaju da razumeju i opravdaju svog partnera, pa čak i u onim situacijama kada su možda prevarene.

 

Jarac

Jarac možda nije toliko tolerantan koliko je spreman da dobro razmisli o svemu i da na taj način održi razuman nivo tolerancije. Možda je on na četvrtom mestu, ali je to ipak veoma visoko mesto.

Pixabay
 

Na petom mestu nalazi se zemljani znak Bik

Bik je neko ko zaista ima beskonačno strpljenje i zaista ume da bude veoma fleksibilan u vezi. Kada jednom formira pravu ljubavnu vezu učiniće sve da ona opstane, mada nikada neće dozvoliti da od sebe napravi budalu.

Vodeni znaci su najtoleantnji

Na šestom mestu nalazi se treći vodeni znak, to je ŠKORPIJA. Kao što vidite, na ovoj listi pri vrhu već imamo sva tri vodena znaka, tako da bi se moglo zaključiti da su upravo oni najtolerantniji. Škorpija je neko ko možda neće popustiti pri prvoj poteškoći, ali će zato kasnije ipak poslušati i drugu stranu, pod uslovom da mu je ta druga strana zaista važna.

Profimedia
 

Sedmo mesto pripada Blizancima i Devici

Ova dva znaka su tolerantna prvenstveno zbog neverovatne logike koju poseduju. To im upravo omogućava da ne dozvole nekim nebitnim stvarima da stanu na put njihove ljubavi. Ova dva znaka se uvek trude da budu uravnotežena i da logično razmišljaju.

Niz najmanje tolerantnih

Deveto mesto pripada znaku sa kojim počinje niz najmanje tolerantnih znakova. Na ovom mestu nalazi se Strelac. Strelac je neko ko beži od odgovornosti i kada naiđe na probleme u vezi, on će jednostavno pobeći.Dalje, na ovoj listi nalaze se takođe horoskopski znaci Lav i Vodolija. Lavovi su dosledni u mnogim područjima svog života, ali ipak imaju nizak nivo tolerancije. Oni probleme u vezi shvataju veoma lično i to ih tera da napuste svog partnera. Vodolije takođe nisu poznate po svojoj toleranciji, a to kod njih potiče pre svega zbog toga što su one jako sumnjičave i nesigurne.

Profimedia
 

Znak koji nije tolerantan i koji vam nikad ništa neće oprostiti

Na kraju, na 12-om mestu, nalazi se jedini znak koji nam je preostao, a to je Ovan. Dakle, Ovan je najnetolerantniji od svih znakova Zodijaka i sa njim je najteže! Ako već imate jednog Ovna u svom životu, onda ga morate prihvatiti takvim kakav jeste ili ga jednostavno zaboraviti. On je jednostavno takav i to je to! Ipak, uprkos njegovoj kompleksnoj prirodi, njegov veliki plus u svemu tome jeste to što on nije licemeran. Možda on nije ni malo tolerantan, ali mu isto tako nikada ne smeta što drugi ljudi nisu tolerantni prema njemu.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike