Šta muškarci ne trpe u vezi? Horoskop otkriva da li je zaljubljen u vas!

28.01.2022

18:14

0

Saznajte razloge zbog kojih raskidate sa partnerima

Šta muškarci ne trpe u vezi? Horoskop otkriva da li je zaljubljen u vas!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Možda je razlog vaš horoskopski znak ili bolje rečeno, dominantne ličnosti izložene vašem horoskopskom znaku.“Nije do tebe, do mene je”, to je poznat izraz koji se govori kada neko shvati da nije zaljubljen u svog partnera kako je mislio. Da li je li stvarno do vas ili je zapravo do njih?

Ovan


Ovan je nezavisan, entuzijastičan i znatiželjan. On uživa u uzbuđenjima u životu, tako da mu nikako ne odgovara lenj i zavisan partner koji ne deli njegov entuzijazam. Ako želite ostati sa Ovnom u vezi nikako mu ne uskraćujte slobodu.

 

Profimedia
 

Bik

Ako postoji jedna stvar koja je važna za Bika, to je stabilnost i red. Bik je pedantan i voli da stvari radi na određeni način. Impulsivan je partner koji ne razmišlja o svemu pre nego što nešto učini, neće uspeti da ostvari dugu vezu s pažljivim Bikom.

Blizanci

Blizanac je nestašan, voli zabavu više od svih znakova i jako voli da razgovara. On preferira osobe koje mogu da drže korak s njegovim duhovitim i maštovitim umom i kojima neće smetati njegovi izlasci i druženja.


Rak

Rak je pouzdan, veran i brižan, on ceni svoje odnose s ljudima. Ako njegov partner ne poštuje njegove prijatelje i porodicu, to je često završena stvar. Ukoliko njegov partner ne pokazuje nikakvu samilost i saosećanje prema drugima, više se nema o čemu razgovarati.

Lav

Lav voli svetla reflektora i da bude obožavan. On uživa kada mu se dive i žudi za tim i jako će biti srećan ako mu to pružite. Ako to ne učinite, nije vam suđeno.
Profimedia
 

Devica

Device su praktične, odgovorne i pedantne. One vole red i stvari koje imaju smisla. Neko ko ne vrednuje odgovornost i red nije idealan partner za Devicu.

Vaga

Vage su društvena bića. Vaga voli ljude i uvek voli da susreće i stvara nove prijatelje. Njoj treba partner koji joj se može pridružiti u toj zabavi. Anti-društvene osobe ne dolaze u obzir.

Škorpija

Škorpija može biti sumnjičava, ali je vrlo odana i strastvena kada su u pitanju ljudi kojima veruje. Ukoliko joj krijete nešto, ona vam nikad neće ponovo verovati.


Strelac

Strelac ceni nezavisnost i avanturu i uvek je u pokretu. On želi da i njegov partner učestvuje u njegovim avanturama. Dakle, ako njegov partner voli sigurnost doma, Strelac tu ne želi da ostane.

Profimedia
 

Jarac

Jarac je odgovoran i praktičan. Nezavisan je i voli da radi stvari na svoj način ili nikako. On nema strpljenja za neodgovornog partnera.

Vodolija

Nezavisna Vodolija ima vrlo buntovnu narav i može biti sarkastična. Njoj treba partner koji razmišlja isto kao i ona, osobu koja se neće uvrediti zbog njenih primedbi. Vodolija voli da bude društveno korisna i ako želite da ostanete s njom apsolutno morate imati isti mentalni sklop.

Ribe

Ribe su najosetljivije od svih znakova i konstantno im je potrebno pokazivati ljubav i pažnju.
Partner koji ne shvata ozbiljno osećanja Riba, kao i neko ko je prisiljava da učini nešto što ne želi, nije prava osoba za nju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike