Ako ste rođeni u ovom znaku Zodijaka posebni ste

24.01.2022

12:00

1

Saznajte koji je najređi horoskopski znak

Ako ste rođeni u ovom znaku Zodijaka posebni ste
profimedia-0031828390 - Copyright Profimedia

Da li se ikada zapitali koji znak horoskopa ima najmanje pripadnika? Imamo odgovor na to pitanje, a ako i vi pripadate tom znaku, možete se smatrati posebnima. Reč je o znaku iz grupe zemljanih znakova koji je poznat po svojoj ambicioznosti, znak koji stoji čvrsto na zemlji i nije sklon sanjarenjima.

Možda ste iz ovog kratkog opisa prepoznalii horoskopski znak Jarca.

Profimedia
 

Upravo se Jarčevi smatraju najređim znakom horoskopa jer, statistika kaže da se najmanje rođendana slavi između 25. decembra i 1. januara, odnosno na Božić i Novu godinu, a to su datumi ovog horoskopskog znaka čija vladavina traje od 22. decembra do 20. januara. Takvi podaci drastično smanjuju broj horoskopskih Jarčeva u poređenju sa drugim znakovima.

Profimedia
 

Studija koju je sproveo časopis Smithsonian otkrila je pak da se najviše ljudi rodi između juna i novembra što znači da je tokom hladnih meseci začeto najviše dece. To i ima smisla jer smo tokom zime više kod kuće.

Suprotno od Jarca, jedan pripadnik vodenih znakova, koga karakterišu pre svega jake emocije, smatra se najčešćim znakom horoskopa.

To je zagonetna, mračna i tajanstvena Škorpija.

Pexels
 

Portal My Astro Secrets piše da Škorpije čine 9,6 posto populacije SAD-a, što znači da vrlo lako možete naići na ljude rođene u ovom znaku. To takođe ima smisla s obzirom na činjenicu da će se svako ko je začet na kraju vladavine Jarca, verovatno roditi krajem oktobra na vrhuncu vladavine Škorpije koja traje od 23. oktobra do 21. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike