Ova tri znaka Zodijaka će u 2022. godini emotivne odnose staviti na pauzu

19.01.2022

18:00

0

Ako ste od onih ljudi koji uživaju u nezavisnosti i samoći, onda je ovo uzbudljiva godina za vas

Ova tri znaka Zodijaka će u 2022. godini emotivne odnose staviti na pauzu
profimedia-0329243347 - Copyright Profimedia

Kada je u pitanju 2022. godina, postoje tri znaka koja su predodređena za samotnjački način života. Ovakva pretpostavka kreirana je na osnovu Venere i Merkura, koji utiču na komunikaciju i kontrolu strasti, odnosno njihovog kretanja kroz specifična polja čime se šanse za plodonosne emotivne odnose svode na minimum.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak će po svemu sudeći ostati sam u 2022. Ova godina vam nije naročito pogodna za romantične veze. Ovogodišnje prognoze za ljubav se mogu smatrati vrlo mračnim, ali ukoliko se nadate da ćete u ovoj godini ostati sami onda slobodno već sada možete nazdraviti.

Blizancima treba mnogo otuđenosti i pasivnosti da bi se zaista osetili usamljeno. Zahvaljujući vašem talentu za komunikaciju uvek imate mogućnost da stvarate nova prijateljstva. Ove godine usredsredite se na negovanje tih platonskih odnosa i uspostavljanje sistema podrške koji vam je neophodan.

Pexels
 

Lav

Kao i Blizancima, ni Lavovima ova godina ne predstavlja pogodno tle za ljubavnu renesansu. Zvezde na vašem nebu jasno ispisuju S-O-L-O, a uz više retrogradnih postavki nastupajuća godina će za romantiku predstavljati nesavladiv poduhvat.

Međutim, ukoliko ste Lav koji uživa u nezavisnosti i samoći, onda je ovo uzbudljiva godina za vas. Iskoristite naredni period za napredovanje u karijeri i odvojite vreme za samospoznaju i razvitak svojih ogromnih duhovnih kapaciteta.

Pixabay
 

Ovan

Naredna godina biće vam vrlo teška. Ponekad, čak i pregruba za vašu ranjivu dušu. Čekaju vas brojni izazovi i glavobolje zbog načina kako su planete postavljene u odnosu na vaše Sunce, a vaš ljubavni život apsolutno je uključen u nered koji sledi.

Morate ostati pozitivni i borbeni za sebe i svoje najbliže, ali ipak ne očekujte da ćete naći svog savršenog emotivnog partnera tokom 2022. Pre kraja godine, nedaće i oluja loših vesti polako će utihnuti, a onda i vaše šanse za ljubav i emotivnu ispunjenost rastu i dobijaju realnu osnovu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike