Uvek u potrazi za srećom! Ovo su najsrećniji horoskopski znaci

15.01.2022

12:00

0

Autor: 24sedam

Optimiste po prirodi!

Uvek u potrazi za srećom! Ovo su najsrećniji horoskopski znaci
Kako prevazići lične slabosti i mane? - Copyright Pixabay

Kada su u pitanju osnovne potrebe ljudskog bića, krajnji cilj je jednostavno sreća.

Žudimo za mirom i osećanjem sreće, i provodimo živote u potrazi za njom. Neki je dostignu, dok drugima potraga nikada ne urodi plodom, ma šta im horoskop kaže. Neki ljudi se rađaju srećni.

Ali ako smo nešto naučili iz astrologije to je da postoje oni horoskopski znakovi koji ne mogu biti srećni, ma koliko se trudili; to je jednostavno u njihovoj prirodi.

Evo najsrećnijih horoskopskih znakova, rangiranih od najviše do najmanje srećnih

Strelac

Bez sumnje, Strelac je najsrećniji znak od svih. Možda zato što dolaze sa prirodnim osećajem za avanturu i slobodu. Kada se Strelac oseća loše, ima ugrađeni mehanizam za bekstvo od bola koji im omogućava da se vrate na svoje srećno mesto.

Lav

Lav je žedan pozitive i uvek je pronađe, bez obzira na sve. Iako možda nisu u potpunosti u stanju da magično otklone tugu na način na koji Strelac može, oni su i dalje jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka.

Pixabay
 

Ovan

Ovnovi imaju ozbiljnu sklonost da zbijaju šale sve vreme. Iako nisu uvek zadovoljni ljudima u svom životu, puštaju da se to nastavlja. Obično se vrlo lako izvuku iz lošeg raspoloženja jer svesno više vole da budu srećni i zadovoljni.

Vaga

Vage imaju nežnu prirodu i uvek će da daju sve od sebe da izbegnu sukob, iako ga se sigurno ne plaše. To je njihov način da stvore sebi stanje sreće i zadovoljstva. Vaga je srećan znak.

Ribe

Čudno, sa svim tim slatkim, emotivnim izlivima po kojima su Ribe poznate, u pitanju su prilično srećni ljudi. Možda su otkrili da je tajna sreće u tome da ne potiskuju svoja osećanja, što ih, na duge staze, čini veoma srećnim ljudima.

Pixabay
 

Blizanci

Dualistička priroda Blizanaca omogućava im otvorena vrata ka sreći kad god to požele, posebno kada se osećaju loše. Niko ne može izaći iz lošeg raspoloženja kao što umeju Blizancu. Blizanci uvek biraju dobro.

Jarac

Ono što Jarca čini srećnim je saznanje da ima slobodu da se bori za ono što želi. U pitanju su veoma slobodni ljudi, i ne cene represiju bilo koje vrste. Njihova izražajna priroda daje im slobodan prolaz u stanje sreće, kad god i gde god to žele.

Škorpija

Oni od vas koji potpadaju pod znak Škorpije već znaju da je sreća ono što od nje pravite, i niko se više ne trudi od Škorpije kada je u pitanju lično zadovoljstvo. Vežbaju, ostaju u formi, čitaju sjajne knjige i pravilno jedu, jer mnogo toga što Škorpiju čini srećnom nalazi se u fizičkim dostignućima.

Pixabay
 

Bik

Bik želi da bude srećan, jedini problem je što sebe neprestano u tome samosabotiraju i povređuju. Ni sami ne razumeju zašto to rade iznova i iznova. Sa druge strane, kada Bik dostigne stanje super-sreće, u tome će sijati više nego iko.

Rak

Ono što Raka sputava je to što nikada nije zadovoljan ovim trenutkom. Sreća je uvek cilj, nešto „tamo“, nešto čemu treba težiti. Oni se ne uklapaju u sadašnji trenutak jer ne veruju u sadašnjost, pa je sreća prolazna ideja koju retko stiču.

Pixabay
 

Vodolija

Nažalost, Vodolije su prilično nesrećne svaki put kada u nečemu pogreše. Nažalost, istina je da im potajnu sreću budi loše stanje drugih.

Devica

Sreća jednostavno nije usađena u mentalitetu Device. Devica je najtužniji znak Zodijaka. Jedina prava sreća koju Devica oseća je kada nekoga povredi rečima. Oni traže uzbuđenje u ponižavanju drugih - to je njihova sreća.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike