Godišnji horoskop za znak Vodolije: Konačno ćete otvoriti neka „tajna vrata“ o kojima ste dugo sanjali

14.01.2022

18:15

0

Autor: 24sedam

Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 06. marta do 06. aprila, poručuje astrolog Ana Rakić

Godišnji horoskop za znak Vodolije: Konačno ćete otvoriti neka „tajna vrata“ o kojima ste dugo sanjali
Ilustracija - Copyright Profimedia

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti na svim životnim poljima. Posebno su protežirani vaše prvo, drugo i četvrto polje. Jupiter uz Neptuna u drugom i Saturna koji borave u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Budući da se vi sjajno snalazite u raznim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali pratiće vas i brojne nagrade ili priznanja. Sreća vam je naklonjenja, a na vama je da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, krenite prvo sa promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno i sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove. Sada je moguće da otvorite i neka „tajna vrata“ o kojima ste dugo snivali.

Pixabay
 

Ljubav

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. Pratiće vas pozitivno raspoloženje i u skladu sa svojom prirodom i afinitetima prihvatićete razne izazove, koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu ispunjavanja zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. U periodu od 04. februara, učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, ako ste slobodnog emotivnog statusa očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni, intimni ili porodični život od 21. marta, 09, maja i od 28. juna. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 06. marta do 06. aprila. Tokom jula meseca pratiće vas faktor sreće na raznim poljima ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nove ljubavne romanse ili dešavanja u krugu porodice, koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca, i krajem godine.

Profimedia
 

Posao

U periodu od 11. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Važno je da se angažujete na više strana i da prihvatite nove poslovne trendove. Vi imate dovoljno energije i se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima, umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara, aprila i juna meseca. Zahvaljujući dobrim procenama i dodatnom angažovanju očekuju vas izuzetni rezultati koji će omogućiti napredovanje na poslovnoj i životnoj lestvici. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 09. oktobra i krajem godine. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ambicije, okolina će vas podržavati i dobro nagraditi.

Profimedia
 

Zdravlje

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost, nemojte preterivati u konzumiranju hrane ili pića. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi i pravilnijim životnim navikama u periodu od 17. do 29. maja, od 02. do 18. jula, i krajem novembra meseca.

Pixabay
 

Sugestija

Ovo je vaša godina koja vam donosi nove radosti, uspeh i sreću na raznim poljima. Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu iz nove izazove koji će vas pratiti. Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite sebi visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći posebno u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Onda kada se nalazite u prilici da birate – tražite najbolje!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike