Devica - Godišnji horoskop za 2022. godinu: Uz odgovarajućeg partnera moguće je dosegnuti zvezdano nebo

08.01.2022

18:00

0

Autor: 24sedam

Pred vama je srećno vreme za nove odluke, raznovrsna saznanja i neobična životna iskustva

Devica - Godišnji horoskop za 2022. godinu: Uz odgovarajućeg partnera moguće je dosegnuti zvezdano nebo
Nedeljni horoskop - Copyright Profimedia

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine obećava kontinuirani uspon u partnerskim odnosima i ostvarenje vaših velikih planova. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne prilike koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Favorizovano je vaše peto, šesto, sedmo i deseto polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili kroz saradnji i udruživanje na raznim nivoima. Sada je idealan trenutak da usvojite neke nove životne lekcije, kao i da proširite svoje granice u saznanju i delovanju. Uz odgovarajućeg partnera moguće je dosegnuti i zvezdano nebo.

Profimedia
 
Ljubav

Prolazićete kroz različite faze uspona u ljubavnom životu i odnosu sa partnerom. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje će vas pratiti od 08. janura i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše kompletno ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. Mogući su novi ljubavni rebusi ili pojačana tanzija u periodu tokom maja i juna meseca. Ako želite da započnete ljubavnu vezi ili da zaplovite u bračni život najbolje je da to učinite od jula i avgusta meseca. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 05. do 30. septembra. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa nepotrebnim predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje u kontinuitetu i tokom cele godine.

Profimedia
 
Posao

Vaš praktičan duh i smisao za dobrom organizacijom doći će do potpunog izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite neka nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 05. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od novih i aktuelnih dešavanja. U periodu od 14. marta i tokom maja meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period „zlatnih rezultata“ i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra meseca i naročito od 06. decembra. Formula za uspeh i dobitak je: udružite svoje interese sa najboljim partnerima ili saradnicima.

Profimedia
 
Zdravlje

Zbog nekih dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Sugerišemo vam da se ponašate pažljivije u periodu od 11. juna do 13. jula, i zatim od 31. oktobra do 19. novembra.

Profimedia
 
Sugestija

Vama 2022. godina donosi napredovanje u određenim fazama i veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način sve ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Planetarni aspekti neprekidno stvaraju dobru priliku i mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju, ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, ovo je srećno vreme za nove odluke, raznovrsna saznanja i neobična životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer uspeh i sreća su na vašoj strani. Udruživanje ili partnerstvo je formula za sreću i uspeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike