Stiže prvi retrogradni Merkur u 2022. godini, dovoljno intenzivan da ostavi trag

07.01.2022

12:00

0

Za mnoge Znakove Zodijaka, pravo je vreme za ponovni početak, kako u ljubavi, tako i u karijeri

Stiže prvi retrogradni Merkur u 2022. godini, dovoljno intenzivan da ostavi trag
Copyright Pixabay

Prvi period kada će Merkur biti retrogradan 2022. godine počeće u januaru i podeljen je na 2 dela: 13. januar – 25. januar (retrogradni Merkur u Vodoliji) i 26. januar – 3. februar (retrogradni Merkur u Jarcu)

Početkom prvog meseca ove godine, tačnije 13. januara, odigraće se veliki kosmički događaj. Merkur će biti retrogradan u znaku Vodolije, a ovaj tranzit će imati direktan uticaj na život znakova.

Tokom ovog perioda, znakovi će dobiti podsticaj u oblasti kreativnosti. Imaće sposobnost da sagledaju život iz drugog ugla i posmatraju nove perspektive. Ovaj period će biti dovoljno intenzivan da ostavi tragove. Za mnoge Znakove Zodijaka, pravo je vreme za ponovni početak, kako u ljubavi, tako i u karijeri.

Profimedia
 

Počevši od 26. januara, retrogradni Merkur u Jarcu nam poručuje da otvorimo um i dušu kako bismo bolje razumeli koji nas odnosi (brak, posao, porodica, prijatelji, odnosi sa nama samima) ograničavaju, usporavaju naš „let“.

Možda niste od onih koji donose novogodišnje odluke, ali ovog puta biste mogli imati veći uspeh. Većina nas teži nedostižnom prilikom kreiranja rezolucija, međutim, ovaj tranzit će vam pomoći da formulišete svrsishodne ciljeve koje zaista možete pratiti i postići.

Planirate neke velike životne promene? Takođe imate sreće. Iskoristite Merkurov uticaj i zapišite ih. U isto vreme, iskoristite Jarčevu mudrost da biste bili ozbiljni i prešli na posao. Kakve god promene da napravite, tretirajte to kao poslovni plan u kome razlažete ciljeve korak po korak. Imaćete veće šanse za uspeh.

Pixabay
 

Prihvatite energiju Merkura u Jarcu. Neka vam pomogne da izgradite čvrstu budućnost!

Na ljubav, kao i na sve ostalo, utiču astrološki tranziti, a Merkurov položaj nije izuzetak

Ako ste slobodni, ne upuštajte se u novu romansu tokom ovog perioda. Šanse su da će veza biti kratkotrajna ili možda neće ispasti onako kako ste očekivali. Nemojte ni pokušavati da idete na prvi sastanak. Ako to učinite, vi ili vaš partner možete ostaviti pogrešan prvi utisak. Signali se mogu ukrstiti i možda ćete imati problema da uhvatite vibracije jedni drugih.

Izbegavajte velike razgovore sa vašom partnerkom ako je ikako moguće. Malo je verovatno da će se stvari rešiti na zadovoljstvo oba partnera. Moguća je pogrešna komunikacija, konfuzija i prekršena obećanja.

Baviti se brakom ili razvodom? Ovo su oba sporazuma koji menjaju život i koje ne treba shvatati olako. Prolazak kroz bilo koji od njih tokom retrogradnog perioda mogao bi se pokazati nezgodnim.

Profimedia
 

Za šta je ovaj period odličan?

Možete zapravo koristiti retrogradni Merkur u svoju korist, pa čak i napredovati tokom tranzita! Biti svestan zamki je samo polovina priče. Ovaj period takođe ima neke poklone za nas!

Ako neke projekte stavite na pozadinu, sada je savršeno vreme da ih ponovo pogledate. Verovatno ćete završiti ono što ste započeli i volećete rezultate. Ovo je takođe odlično vreme za reorganizaciju stvari. Očistite i preuredite svoje ormare, preuredite svoj radni prostor...

Ovo je takođe divno vreme za ponovno povezivanje sa starim prijateljima. Možda ćete iznenada dobiti telefonski poziv ili e-poštu od prijatelja kojeg niste videli neko vreme.

Konačno, iskoristite energiju ovog perioda da stupite u kontakt sa svojim mislima. Razmislite o svom životnom putu i ​​planovima. Zapamtite da retrogradni Merkur zapravo može biti prilika za rast!

Profimedia
 

Ovan

Retrogradni Merkur od 14. januara 2022. primorava vas da preispitate neke nedavno usvojene odluke ili stavove. Moguće kontradikcije, iznenađenja ili vanredni događaji u odnosima između partnera ili između strana uključenih u sukob, jedna od mogućih nesporazums bila bi promena mišljenja partnera čije će opravdanje biti teško razumljivo.

Bik

Što se vas tiče, ovaj retrogradni period će uneti nevoljnost ili kašnjenje ili želju da se verifikuje i preformuliše nedavno formulisani zahtev ili stav prema životnim i/ili poslovnim partnerima, posebno ako su oni osnovani. sukobi.

Blizanci

Merkur u naizgled retrogradnom kretanju daće povoda za odricanja, revizije mišljenja, tako da će razgovori započeti pre nekoliko nedelja, a koji kao da idu ka srećnom kraju, biti odloženi.

Rak

Period od 3. do 26. januara mogao bi da dozvoli povlačenje obećanja, odustajanje od rešenja i odluka u poslednji čas iz stvarnih razloga ili preispitivanje ljudi čija volja zavisi od rešavanja novca

Profimedia
 

Lav

Retrogradni Merkur u Vodoliji i Jarcu će uvesti, tokom tri nedelje, neophodnu nevoljnost u sentimentalnim vezanostima, posebno u onima koje su se desile previše iznenada, dobićete priliku da analizirate sebe i svoje najmilije.

Device

Device će nastaviti, na tri nedelje, stvar u vezi sa dokumentima, službenim dokumentima ili ugovorom o prodaji, kupovini, zakupu.

Vaga

Moraćete da budete oprezniji i spremniji da povežete radnje koje preduzimate sa pravnim okvirom koji ih reguliše. U naredne tri nedelje možete predati svoj CV da biste učestvovali u selekcijama, konkursima, nagradama ili se možete prijaviti za različite vrste provere stručnog znanja da biste dobili diplome i sertifikate.

Pixabay
 

Škorpija

Retrogradni Merkur će vratiti stare, nerešene probleme sa novcem ili će vas dovesti u poziciju da ponovite neke kalkulacije da vidite u kojoj meri još uvek možete da poštujete obećanja ili projekte koji su u toku.

Strelac

Ovaj period će vam usaditi zdravu potrebu da više razmišljate kada morate da odlučite o problemu, da se uključite. Biće to tri nedelje tokom kojih se preporučuje da preispitate svoje odluke.

Jarac

Prvi retrogradni Merkur u 2022. favorizuje konfuziju oko pravca u kojem treba da idete u stvari koja sadrži mnoge tajne, zagonetke ili istine koje se ne mogu reći naglas.

Vodolija

Retrogradni Merkur u Vodoliji i Jarcu unosi notu sumnje ili nepoverenja prema prijatelju. Želećete da nijansirate svoja obećanja data poznanicima nakon pažljive unutrašnje analize ili praćenja informacija koje su otkrile drugačije lice njihovih namera.

Ribe

Ovaj period će vam dati priliku da tokom tri nedelje analizirate profesionalnu ponudu koja vam je data pre izvesnog vremena ili da razmotrite alternativu poziciji na kojoj se sada nalazite.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luftika.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike