Ova tri znaka Zodijaka bi mogla upoznati svoju srodnu dušu u novogodišnjoj noći

30.12.2021

11:30

0

Autor: 24sedam

Ako želite u novoj godini da upoznate onog ili onu pravu, možda vam se ta želja ovog 31. decembra i ostvari

Ova tri znaka Zodijaka bi mogla upoznati svoju srodnu dušu u novogodišnjoj noći
Par - Copyright Profimedia

Kraj stare i dolazak nove godine mnoge tera na razmišljanje o važnim stvarima, promenama, odlukama i željama, a neke od njih vezane su za priželjkivanje nove ljubavi.

Za tri znaka Zodijaka novogodišnja noć bi mogla proteći u ljubavnom zanosu.

Vodolija

Vodolije su uvek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Dosadan i monoton život ih nikako ne može zadovoljiti. U mnoštvu životnih avantura i pobeda, ako može da bira, Vodolija najviše uživa u ljubavi. Traganje i konačni pronalazak srodne duše za pripadnike ovog znaka od presudne je važnosti. A usred nadolazeće novogodišnje noći, mogli bi lako upoznati osobu koja će itekako ukrasti njihovu pažnju, donosi Atma.

Profimedia
 

Škorpija

Oni nisu tipovi ljudi koji se lako i brzo zaljubljuju. Moglo bi se čak reći da imaju tendenciju da ostanuu sami ako ne nađu savršenog partnera. Predstavnici ovog znaka ne vole da gube vreme sa osobom koja im ne donosi veselje i mir. Ali u novogodišnjoj noći mogu se nenadano zaljubiti. Očekivana veza neće biti samo avantura, već bi se mogla pretvoriti u nešto magično.

Profimedia
 

Vaga

Vage su izuzetno principijelne osobe. Romantično veruju da prava ljubav ušeta u njihov život samo jednom. Za Novu godinu pripadnicima ovog znaka može se dogoditi nešto zaista predivno. Vage koje imaju u planu putovanje imaće najviše sreće. Moglo bi im se dogoditi da na odmoru upoznaju stranca koji će učiniti sve da se nežna Vaga ludo zaljubi. Ovaj susret ima tendenciju da postane sudbinski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike