Najprivlačnije osobine horoskopskih znakova? Rak ima lep ten, Lav kosu, Jarac seksi telo

29.12.2021

18:00

0

Autor: 24sedam

Najprivlačnije osobine horoskopskih znakova? Rak ima lep ten, Lav kosu, Jarac seksi telo
woman-g39106d83a_1280 - Copyright Pixabay

Svi imamo bar jednu fizičku osobinu za koju osećamo da je naša najbolja. Ali ako krenete po horoskopskim znacima, primetićete da svaki od 12 znakova ima zajedničku osobinu koja se ističe. Ovo je lista najatraktivnijih fizičkih karakteristika svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Pripadnici ovog znaka spadaju u prolećne znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Karakterišu ih uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo prosečne ili ispodprosečne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve i oči, koje mogu biti blizu postavljene.

 

Bik

Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju prijatne crte lica. Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni i imaju gustu kosu s nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno s stomakom kao kritičnim delom.

Profimedia
 

Blizanci

I ovaj prolećni znak je poznat po prijatnim crtama lica, a prepoznatljivi su i po zavodničkom osmehu. Prosečne su ili nadprosečne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Djeluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Rak

Pripadnici ovog letnjeg znaka najčešće imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji, sa dužim trupom i kraćim nogama. Obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Profimedia
 

Lav

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka često imaju lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamna, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica deluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosečnih. Obično su iznadprosečno visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

Devica

Kao i Lavovi i Rakovi, Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okruglo lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo "pupoljaste". Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono gojaznosti, posebno u gornjem delu.

Olaf Šolc; Profimedia
 

Vaga

Ovaj znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, premda može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa Poznati su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpija

Škorpije kao i Vage imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj čeljusti. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Imaju vitko telo doduše bez izraženih mišića, piše 24sata.hr.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su poput Škorpije i Vage poznati po urođenim seksi kretnjama. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija s jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Olaf Šolc; Profimedia
 

Jarac

Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike te često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene jagodice.

Vodolija

Vodolija je poput Jarca, prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, posebno u mlađoj dobi. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos im je često veći od proseka.

Ribe

Poput Jarca i Vodolije, Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. U starijoj dobi su skloni debljanju. Kosa im je obično gusta i valovita, a gornji deo tela je uži.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike