Kako se horoskopski znaci ponašaju na poslu - Blizanci uvek stižu prvi, Jarčevi vole da šefuju, Lavovi ne trpe nerad

26.12.2021

18:00

0

Autor: 24sedam

Vage nisu baš neke vrednice, a Rak voli da radi sa druželjubivim kolegama

Kako se horoskopski znaci ponašaju na poslu - Blizanci uvek stižu prvi, Jarčevi vole da šefuju, Lavovi ne trpe nerad
profimedia-0295822246 - Copyright Profimedia

Ovan svaki zadatak prihvata sa lakoćom i tako ga i rešava. Ne pravi od toga nikakvu misteriju i ne kuka o tome „kako je to veliki projekat i koliko tu ima posla“. To su energične osobe za koje nijedan problem nije nerešiv, a tuđe mišljenje ih ne zanima.

Bik vreme na poslu provodi tako što temeljno prikuplja podatke, analizira ih i kalkuliše. Poznat je po tome što je vredan radnik koji svoje obaveze uvek završava na vreme. Ostatak vremena na poslu provodi čitajući novine i igrajući igrice, ali i kritikujuću druge kolege.

Blizanac uvek dolazi prvi na posao i odmah kreće da radi. On ne želi da gubi vreme i obožava posao koji radi. Njemu najteže pada kada ima slobodan dan jer ne zna šta će sa sobom i tolikim vremenom.

Profimedia
 

Rak posao obavlja sa ljubavlju a na radnom mestu i među kolegama želi harmoniju i mir. Želi da radi sa mirnim i druželjubivim kolegama i ne voli da ga niko gnjavi i dosađuje mu. Ali čuvajte ga se kad se naljuti. Onda odlazi pravo kod šefa i tada će reći sve šta mu smeta.

Lav poslu i svakom radnom zadatku pristupa sa velikom strašću. On ako nešto i ne zna, potrudiće se da sazna i da nađe način da to nauči. Za njega nema prepreka. Ali vrlo emotivno doživljava kritike i sve shvata lično i to je ono što ga koči da realno sagleda situaciju.

Device su poznate po blagoj naravi dok im ne pravite haos na poslu. Ne trpe nerad, površnost i sve one koji ne daju 100% sebe na poslu. Tada ih se čuvajte ili bežite. Nikako ne vole lenje ljude i to će im otvoreno staviti do znanja.

Profimedia
 

Vaga nije baš neka vrednica. Ona radi koliko mora a čim dođe na posao prvo želi šolju tople kafe i da popriča sa kolegama kako bi saznala šta se sve događa u firmi. Zahvaljujući njenoj radoznalosti, na kraju radnog dana, u kompaniji će svi to isto znati jer Vage najviše vole da pričaju „u poverenju“.

Svakoga dana Škorpiju dočeka na stolu puno posla ali se ona ne uzbuđuje preterano oko toga jer sve to ona može da reši dobrom organizacijom. To su vrlo vredne osobe ali kojima je odušak neophodan pa malo češće prave pauze, bilo da popiju kafu ili samo porazgovaraju sa kolegama o stvarima koje nisu vezane za posao.

Strelčevi su vrlo vredni i odlično se snalaze u svakoj ulozi. Vrlo su prilagodljivi, odlični su saradnici i požrtvovane kolege. Ono što se njima pripisuje kao mana je to što vole da flertuju na poslu.

Profimedia
 

Jarčevi vole rad, red i disciplinu. Idealno bi bilo kad bi oni mogli manje da rade a više šefuju. Oni se najbolje snalaze na direktorskim pozicijama kako bi sve konce držali u svojim rukama. Vrlo su strogi, nisu skloni zbližavanju sa kolegama i retki su trenuci kada će se oni našaliti.

Vodolija je izvor odličnih ideja. Oni su pravi kreativci a na njihovom stolu uvek vlada nered jer se oni tako najbolje snalaze. Kako, to nikome nije jasno. Ali je zato njima preko potreban odmor kako bi se napunili energijom. Često to čine i u toku radnog vremena i treba ih pustiti. Samo treba voditi računa da ne počnu da preteruju, jer i to znaju.

Ribe su veoma marljive i svakom zadatku pristupaju racionalno i trude se da ga obave najbolje što mogu. Međutim, kako ne trpe nepravdu, često u afektu kažu i ono što ne misle zbog čega se posle kaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike