Ljubavna priča Meline i Harisa Džinovića: Razlika među njima je 30 godina, njeni roditelji nisu odobravali njihovu vezu

25.01.2024

14:36

4

Pevačeva supruga je jednom prilikom govorila o tome kako izgleda njihov brak

Ljubavna priča Meline i Harisa Džinovića: Razlika među njima je 30 godina, njeni roditelji nisu odobravali njihovu vezu
Melina i Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Haris i Melina Džinović rešili su da se rastanu posle 22 godine zajedničkog života. Mnoge je ova vest iznenadila, s obzirom na to da su delovali kako skladan par.

Kako su se upoznali

Pevačka zvezda tri decenije je stariji od modne dizajnerke i, prema njegovom priznanju odranije, Melininim roditeljima se u startu to nije posebno dopadalo. Sve se, međutim, značajno promenilo pošto su saznali da je unuka na putu.

Upoznali su se u Sarajevu, sve je teklo sasvim spontano i ni sami nisu mogli da pretpostave da će danas-sutra dobiti i jednog sina, te živeti kao u bajci. Venčanje je „palo" nakon malo više od decenije zajedničkog života i na luksuznoj jahti, nadomak Dubrovnika.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

Svadba na jahti

Venčanje se odvilo 11. jula, na luksuznoj jahti koja je bila usidrena nadomak Dubrovnika.

Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, koja je bila supruga vlasnika "Formule 1". Ona je iz jednog neobaveznog razgovora shvatila da Džinovići zapravo nisu zvanično u braku, tj. nisu venčani, te je, kako se tada pisalo, istog trenutka odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je Filip Cepter.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

- I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili - rekli su Džinovići u prvom intervjuu nakon svadbe, pisao je Hello magazin.

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

Kako je Melina govorila o braku

Modna kreatorka je, prema sopstvenom priznanju, supruga pitala čak i da izađe.

- Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi - rekla je Melina svojevremeno.

Ljubomora

Iako Haris nije ljubomoran, Melina priznaje da ga je na početku veze proveravala.

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - ispričala je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

Ni Haris se nije libio da ispriča da je zbog ljubomore sa suprugom imao probleme.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - ispričao je Džinović i dodao da je zbog svega imao problem i s kućnom pomoćnicom jer mu je premeštala garderobu:

- U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba. Najviše principa imam ipak u pevanju. Danas svako može da uzme mikrofon u ruke, ali nema svako talenat. Imamo mnogo zvezda, ali vrlo malo pevača. Nije pevanje samo biti u intonaciji, postoji čitav niz toga šta mora da se ispoštuje, međutim, muzika se danas više gleda nego što se sluša, pa se sve izmenilo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

Podsetimo, Haris i Melina su u braku dobili ćerku Đinu i sina Kana. Kako se navodi, pevač se iselio iz njihove vile na Senjaku koju su godinama sređivali. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike