Ko je Fran koji je smuvao Elenu Kitić? Skrivala je putovanje sa njim, a imaju i tajni znak!

22.01.2022

07:45

2

Iako su želeli da niko ne zna da su zajedno, nije im pošlo za rukom da se to ne pročuje

Ko je Fran koji je smuvao Elenu Kitić? Skrivala je putovanje sa njim, a imaju i tajni znak!
elena kitic Fran Pujas1 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Elena Kitić, ćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić, oduvek je intrigirala javnost, a pogotovo otkako je uplovila u muzičke vode.

Ona danas važi za jednu od najpopularnijih mladih pevačica u regionu, ali i modnu ikonu i pravu seks bombu. No, ono što je specifično kod nje jeste da ne daje izjave za medije niti nastupa, iako se bavi pevanjem.

Samim tim je postala još interesantnija javnosti, pa se često pisalo o njenom privatnom životu, odnosno sa kim je ljubavi. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

Prva Elenina javna veza bila je sa nemačkim fudbalerom Adnanom Hafizom, a njen otac je tada izjavio da se ne protivi njihovoj ljubavi, te da je siguran da će ona "imati još mnogo momaka posle njega". Što se i desilo.

Instagram printscreen/elenakitic
 

Osim spekulacija o njenim potencijalnim momcima, sada svi znaju da je Elena u vezi sa Franom Pujasom, koji je postao poznat kao učesnik rijalitija.

Kako je sve počelo

Kako je izjavljivao, Fran je želeo da snimi pesmu sa Elenom, a onda je kao bomba odjeknula vest da su njih dvoje zajedno na odmoru na Krfu!

Iako su se prvobitno skrivali, Elena je objavila na svom nalogu na Instagramu fotografiju sa Franom i njenom najboljom drugaricom, što je podgrejalo glasine da su zajedno.

No, ona se tim povodom nije oglašavala, a Fran je pokušavao da bude diplomata.

- Kako zračiš, tako i privlačiš... Hteo sam da snimim duet sa Elenom, a dobio sam više od toga. Trenutno sam u najboljem društvu na Krfu, ne bih ništa da kvarim. Elena je za sada moj prijatelj - izjavio je pre nekoliko meseci Fran za Pink.rs, baš u trenucima kada se nalazio na odmoru sa Elenom.

Priznanje veze

Međutim, kako je Fran rešio da ponovo postane deo rijaliti programa, mnogi su se pitali da li su Elena i on i dalje zajedno.

Iako su to pokušali da sakriju, u video čestitki koju je Fran dobio povodom nove godine, pojavila se i Elena! Kratko mu je poželela sve najbolje, ali je to dovelo do toga da on i zvanično prizna da su zajedno.

Kako je ispričao, njih dvoje su imali dogovor da on može da radi šta želi u rijalitiju kako bi ostao što duže i samim tim zaradio više novca. 

Međutim, kada je dobio čestitku od nje povodom rođendana, sve se promenilo, te je on odlučio da se neće upuštati ni u kakve priče. 

Oni danas imaju i tajni znak - kada Fran želi da Elena zna da misli na nju, pokaže joj rukom srce i izgovori "East Coast".

Mile Kitić ga ne priznaje za zeta

Pevač Mile Kitić bio je iskren kada je govorio o ljubavnom životu njegove ćerke, te priznao da i nije baš naklonjen Franu.

- Fran nije meni zet. Ako bude i ako je to njen izbor, nikakav problem. Nismo se upoznali, video sam ga samo na televiziji. Njegov izgled je njegov izraz, nemam ja pravo da govorim ni dobro ni loše. Šta ja tu mogu?! Možda se moja žena nekome nije sviđala... Bitno mi je samo da ne bude neki problematičan tip, da je ne maltretira - izjavio je svojevremeno pevač.

Antonio Ahel/ATA Images
 

Ko je, zapravo, Elenin dečko

Osim što su isto godište, čini se da Fran i Elena ne dele previše sličnosti kada je njihov život u pitanju.

Fran dolazi iz Zagreba, a javnosti je postao poznat kada je sa tadašnjom devojkom rešio da se oproba u rijalitiju. 

Ono što je specifično kod njega jeste njegov izgled, s obzirom da mu je celo telo, pa čak i lice, prekriveno tetovažama.

Priznao je da se ranije drogirao, te da je imao dugove, a čak je dva puta završio u zatvoru.

Elena se do sada javno nije nigde izjašnjavala o vezi sa Franom. S druge strane, jedino po čemu sada mnogi mogu da zaključe da su njih dvoje zajedno jesu tajni signali koje joj on šalje. Hoće li ta ljubav opstati, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike