Kako izgleda Dunja, supruga Dragana Stojkovića Bosanca: U braku su više od 40 godina, a on ovako priča o njoj! (FOTO)

24.03.2024

12:35

0

Kad je ostala u drugom stanju, venčali su se '77. i počeli da žive zajedno kod njenog strica, u Beogradu

Kako izgleda Dunja, supruga Dragana Stojkovića Bosanca: U braku su više od 40 godina, a on ovako priča o njoj! (FOTO)
Dragan Stojković Bosanac - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš i trenutno jedan od članova ekipe žirija „Zvezda Granda", svoju privatnost mahom čuva daleko od znatiželjnih pogleda. Zato je porodična fotografija, na kojoj između ostalog pozira i sa suprugom Dunjom, privukla neverovatnu pažnju.

Zajedno, inače, dobili su ćerku Aleksandru, poznatiju kao Džidžu, kao i sina Aleksandra. U braku su decenijama, a svojevremeno on je otkrio šta mu se kod nje najviše dopada, pa dodao kako na njene kuliraske veštine, kako vreme odmiče, samo iznova „pada".

„Ona mi je najveća podrška!"

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i urmašice, kadaif - nabrajao je bio Bosanac za „Faktor.ba", pa dodao kako je mnoge probao, ali „kadaif njegove Dunje se može meriti samo sa onim iz Istanbula".

Podsećanja radi, prema biografskim podacima kompozitora, on i Dunja su stupili u brak 1977. godine, pošto je ona ostala u drugom stanju. Zajednički život započeli su po venčanju, kod njenog strica u Beogradu. Kad je 1981. nakratko otišao u Ameriku, Dunja je sa sinom Aleksandrom prešla kod njegovih, koji su se bili doselili u iz Konjica.

Godine 1986. dobili su Aleksandru, kojoj je Bosanac često pevao pesmu „Oj djevojko džidžo moja", pa se tako njen nadimak i zadržao. Javnost ju je, međutim, po prvi put upoznala 2013, kada se pojavila na sceni „Zvezda Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike