Snimljen trenutak eksplozije autobusa: Žena za dlaku izbegla da bude jedna od žrtava (VIDEO)

13.08.2021

10:03

0

Sve se odigralo na stanici ispred velikog tržnog centra u četvrtak uveče

Snimljen trenutak eksplozije autobusa: Žena za dlaku izbegla da bude jedna od žrtava (VIDEO)
Copyright Printscreen Telegram/Воронеж №1

U eksploziji autobusa na ulici ruskog grada Voronježa povređeno je nekoliko putnika, dok su dve žene izgubile život.

Ubrzo zatim fotografije i snimci razorenog vozila počeli su da se šire internetom, a sada se pojavio i snimak koji je nastao u trenutku eksplozije.

Pročitajte još

U njemu se vidi kako putnici ulaze u autobus neposredno pre praska, a jedna žena koja se pozdravljala sa osobom koja je ulazila u vozilo za dlaku je izbegla da bude jedna od povređenih ili mrtvih, pošto je prošla neposredno pored njega samo sekund pre nego što je eksplodirao.

Sve se odigralo na stanici ispred velikog tržnog centra u četvrtak uveče.

U trenutku eksplozije u autobusu je bilo oko 30 osoba, rekao je vozač. Povređeno je 19 ljudi, a dve žene podlegle su povredama u bolnici. Još dve osobe su u kritičnom stanju.

U snimcima i na fotografijama koje kruže internetom može se videti da je vozilo ozbiljno oštećeno, da su mu paneli sa strane otkinuti, kao i da je krov otkinut.

Viceguverner Voronješke oblasti rekao je medijima da vlasti u ovoj fazi istrage ne razmatraju da li je ovo bio teroristički napad, dok je guverner Aleksandar Gusev istakao da će vozači javnog prevoza biti upućeni da podsete sve putnike da prijave svaki sumnjivi predmet u vozilu.

Pročitajte još

Kako piše “RT”, vlasti razmatraju tri moguća uzroka eksplozije: tehnički kvar, transport eksploziva (koji je poneo neki od putnika) i teroristički napad, iako se, prema dobro obaveštenom izvoru, treći scenario trenutno smatra najmanje verovatnim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike