Snimak bi mogao da reši misteriju nestanka devojčice Sofije? Oteta pre 18 godina, dan pre svog petog rođendana! (VIDEO)

09.05.2021

14:29

0

Autor: J.B.O.

Iz policije su saopštili da su došli u posed video snimka i da je istraga u toku

Foto: Kennewick Police Department

Video snimak sa TikToka mogao bi policiji da posluži kao novi trag i reši misteriju nestanka Sofije Huarez, koja je oteta dan uoči svog 5. rođendana 2003. godine. Devojčica je oteta dok je šetala ka svojoj kuću u Keneviku, državi Vašington.

Korisnik TikToka je pozvao lokalnu policiju, nakon što je na toj društvenoj mreži pogledao snimak iz Meksika, na kojem se vidi devojka koja po godinama odgovara Sofijinom sadašnjem uzrastu. Video je snimljen u Kulikanu u martu, a neko je devojku intervjuisao na španskom.

Kada su devojku upitali koliko ima godina, ona je rekla 22 i dodala da mrzi rođendane. Tada je rekla da ima samo jednu želju, a to je da razgovara sa svojom porodicom, jer joj je neko rekao da je ona oteta i da ustvari ne zna odakle dolazi.

Iz policije su saopštili da su došli u posed tog video snimka i da je istraga u toku. Mnogi korisnici smatraju da devojka sa snimka dosta podseća na nestalu Sofiju, a stručnjaci sada pokušavaju da projektuju kako bi mala Sofija izgledala sa 23 godine.

– U kontaktu smo sa osobom koja je intervjuisala tu devojku u Meksiku i ona nam pomaže da joj ponovo uđemo u trag – saopštili su iz policije i dodali da zbog istrage trenutno ne mogu da otkriju više detalja.

Naveli su da su pojedinci, koji su se predstavili kao rođaci devojke, kontaktirali korisnika TikToka naloga i rekli mu da nije u pitanju Sofija, te da odmah ukloni snimak sa svog naloga.

– Ovo nam je sumnjivo jer nismo uspeli da uđemo u trag tim pozivima. Postoji dosta sličnoci između nestale devojčice i ove devojke – saopštili su iz policije.

Oni se nadaju da će uspeti da pronađu devojku sa snimka i da će ona pristati da uradi DNK test, kako bi se utvrdilo da li je u pitanju Sofija ili ne.

Pročitajte još:

Sofijina majka preminula je 2009. godine, ali je policija i dalje u kontaktu sa pojedinim članovima proodice nestale devojčice.

Dete je oteto 4. februara 2003. godine, dan uoči svog 5. rođendana. Navodno je na dan nestanka u kraju gde je Sofija oteta uočen svetlo plavi ili srebrni kombi iz 80-ih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti