Imam 90 godina, a osećam se kao da mi je 50: Baka koja nam je otkrila kako duže, lepše i pametnije da živimo

01.10.2021

07:17

0

Krajnje vreme je da naučimo da uvek treba poslušati najmudrijeg među nama - baku. Tuđu ili svoju, nije bitno, važno je da su ti saveti uvek puni prave životne istine

Imam 90 godina, a osećam se kao da mi je 50: Baka koja nam je otkrila kako duže, lepše i pametnije da živimo
Copyright Printscreen/Facebook

Mnogi saveti koje ste dobili od vaših baka i danas imaju težinu. Jedna baka sa Fejsbuka dobila je ogroman aplauz nakon svojih nekoliko kratkih i jasnih saveta za kvalitetniji život.

Na Fejsbuk stranici "Human's of New York", posvećenoj ljudima sa neobičnim i nesvakidašnjim pričama, objavljena je fotografija 90-godišnje bake koja je postala potpuni hit širom sveta, što zbog njenog širokog osmeha, što zbog njenih reči nad kojima su se mnogi zamislili.

"Imam 90 godina, a osećam se kao da mi je 50. Ne pijem lekove i nikada se ne žalim. Uvek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne od onog što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa. Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuju me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina", završila je izlaganje lepuškasta 90-godišnjakinja.

Stav bake iz Moskve dotakao je mnoge, jer post na Fejsbuku ima više od pola miliona lajkova, preko 30.000 komentara i podeljen je više od 60.000 puta.

- Ja vas i ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj; Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, želim da budem ona - samo su neki od komentara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike