Natali je imala 140 kg i rekli su joj da će umreti: Sada je lepotica, a ishranu je bazirala na ovim namirnicama

27.11.2020

21:20 >> 10:56

0

Do sada je ukupno izgubila 65 kilograma

Natali je imala 140 kg i rekli su joj da će umreti: Sada je lepotica, a ishranu je bazirala na ovim namirnicama
Copyright Profimedia

Mnogima je hrana porok, a među njima je bila i Natali Vargas iz Los Anđelesa koja je obožavala brzu hranu. Kilogrami su joj oduvek bili problem, a kada je napunila 28 godina “nagurala” je 140 kilograma.

Nosila je veličinu 4XL, a uveliko su njeni problemi zbog kilograma prevazišli estetiku. Veliko otrežnjenje je doživela kada su joj lekari rekli da postoji velika šansa da razvije niz bolesti koje mogu da joj ugroze život.

Profimedia

Na svu sreću, ona se trgla i čvrsto odlučila da koriguje ishranu i počne da vežba. I za nekih 18 meseci uspela je da izgubi više od 20 kilograma. U tom periodu, hamburgere i pomfrit zamenila je piletinom i grilovanim povrćem, a u teretanu je išla dva puta nedeljno.

Profimedia

Onda je zbog velike težine usledila ozbiljna povreda kolena koja ju je omela u njenom cilju, a to je da svoju težinu dovede u red. Tada joj je lekar predočio dve mogućnosti – da operiše koleno ili da razmotri operaciju želuca koja bi dovela do mršavljenja, što bi potom ublažilo pritisak koji njena težina vrši na koleno.

Tako se Natali u septembru 2019. podvrgla smanjenju želuca i to za 80 odsto, što je njen dnevni unos kalorija sa 3.000 smanjilo na 1.200.

Profimedia

Uspela je da skine i dodatnih 45 kilograma, pa danas ima 75 kilograma i izgleda odlično. Slike svedoče da je postala prava lepotica.

Profimedia

Saznaj više:

Neverovatna transformacija: Preživeo bombaški napad u Iraku, od stresa se ugojio skoro 100 kg, sada ponovo fit

Voćka koja je noćna mora farmaceuta može dovesti i do iznenadne smrti u kombinaciji sa lekovima

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike