Tata otkrio brutalnu razliku kako deca vide majke, a kako očeve

09.09.2021

18:20 >> 18:29

0

Čim je fotografije podelio na društvenim mrežama, ubrzo mu se požalilo mnogo očeva koji nisu dobili ni smajlića već prazan papir s natpisom - tata

Tata otkrio brutalnu razliku kako deca vide majke, a kako očeve
Copyright Printscreen

Australijski tvorac dokumentaraca, Tod Sampson, pokazao je čestitku koju je dobio za Dan očeva, a onda i onu koju je njegova supruga dobila od njihovog deteta za Majčin dan.

I bez mnogo objašnjavanja pokazao kako je razlika u crtežu i željama ogromna.

pročitajte još

Osim što je čestitka za mamu fizički veća, na njoj je mnogo više crteža i ukrasa, te lepih reči nego na njegovoj koja na sebi ima lice koje se smeje i natpis “Dan očeva”.

Fotografije je podelio na društvenim mrežama, pa mu se ubrzo javilo mnogo očeva koji kažu da čak nisu dobili ni smajlića već prazan papir s natpisom – tata.

Printscreen

Tod je ukazao na to da deca drugačije vide majke, odnosno da s njima imaju poseban odnos u kojem je mnogo više lepih reči i tepanja. Neki ljudi su u komentarima napisali da deca nemaju više ljubavi za majke, već napišu na čestitku ono što misle da bi se roditelju više svidelo.

-Društvo uvek prikazuje majke kao one koje vole cveće, srca i puno ljubavi. Očevi su više strukturirani, više vole “sportske” stvari, pa deca misle da im se ne bi svideli silni ukrasi – napisao je neko, a prenosi The Sun.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike