Poturio devojci da potpiše ugovor uoči EURA: Dolaziću pijan, zvanje i poruke su zabranjeni

16.06.2021

18:55 >> 19:22

0

Jedan momak rešio je unapred da se ogradi od svađa i prepirki tokom meseca fudbala

Poturio devojci da potpiše ugovor uoči EURA: Dolaziću pijan, zvanje i poruke su zabranjeni
Copyright Profimedia

Stigao je mesec fudbala iliti najvažnije sporedne stvari na svetu. I dok muškarci ne propuštaju mečeve, sede u pabovima uz pivo, razgovaraju samo o fudbalu, njihove nežnije polovine se dosađuju i naravno – zvocaju.

Zato je jedan momak iz Engleske došao na genijalnu ideju. On je tražio od svoje devojke da potpiše ugovor o ponašanju tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Šokirana devojka Džordžija Holms objavila je na TikToku ugovor koji joj je dečko Džoel poslao uoči početka prvenstva. U ugovoru je izneo niz pravila za to kako će se ponašati dok traje “fudbalsko ludilo”.

– Nisam valjda jedina koja je od svog dečka primila pismo uoči početka Eura – rekla je u videu pre nego što je pokazala ugovor koji joj je dečko poslao.

Printscreen/TikTok

A onda je sa svima podelila i klauzule ovog neobičnog ugovora.

– Pišem ovo kako bi se znali uslovi i odredbe za Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će trajati od 11. 6. 2021. do 11. 7. 2021. Sada sledi lista pravila kojih se treba držati – piše na samom početku ugovora.

Naveo je kako ne treba da očekuje neke lepe poruke od njega tokom sledećih nedelja i kako neće biti nikakve interakcije mobilnim telefonom dok traje utakmica na TV-u, osim u slučaju da je ne nazove kako bi joj rekao “da se fudbal vraća kući”. Rekao je i kako će većinu vremena provoditi u pubu, a njoj nije dozvoljeno da mu šalje poruke i pita ga kada će doći kući. U još jednom od pravila piše kako ne sme da ga zove tokom utakmica, osim ako se ne radi o hitnom slučaju.

Printscreen/TikTok

Takođe, poruke sme da mu šalje samo tokom poluvremena ili kada se utakmica završi, jer njegova puna pažnja mora biti na utakmici.

Još je naveo i kako ona njegovo loše raspoloženje povezano s rezultatom utakmice ne sme da shvata lično, a rekao je i kako će piti dok gleda utakmice pa će se kući verovatno vraćati “pod gasom”.

– Ako veruješ da sam nešto zaboravio, ili imaš neke predloge, možeš me nazvati kako bi dogovorili sastanak u vreme koje ti odgovara. Hvala – napisao je na kraju i dodao da Džordžija treba da zapamti kako je on voli.

– Morala sam da se nasmejem na sve ovo – rekla je ona na kraju videa.

Mnogi su videli smešnu stranu svega i pohvalili su njenog dečka za maštovitost, piše The Sun.

– Upravo sam svom dečku pokazala ovo i rekao je da se isto odnosi i na mene – pisalo je u jednom od komentara na video.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike