Šest znakova da on ne vidi budućnost sa vama

22.08.2021

18:50

0

Poželite mu sve najbolje, samo se okrenite i idite

Šest znakova da on ne vidi budućnost sa vama
Copyright Profimedia

Vi sanjate decu i topli dom, ali niste sigurni da sa partnerom delite tu viziju budućnosti.

Možda on svašta govori i obećava, ali nikako da pređe na realizaciju i učini neki korak koji bi vas poveo ka zajedničkom životu.

pročitajte još

Ne brinite, postoje sigurni znakovi da on ne vidi budućnost sa vama. Što pre ih prepoznate i kažete mu zbogom, manje ćete vremena izgubiti.

1. Neće da definiše vaš odnos

Momci koji tu temu stalno izbegavaju nisu dobar materijal za dugu vezu. To može da izgleda tako što pokušavaju da promene tok razgovora, prave se da nisu čuli, upotrebljavaju nejasne izraze koji ženu zbunjuju…

Čak i ako to rade jer nisu sigurni šta žele u životu, trebalo bi da budu iskreni i tako to objasne partnerki. Najgore je kad jedna strana nikako ne može da shvati šta druga strana želi od veze. To je kao tapkanje u mraku i ne vodi nikuda osim do razilaženja.

– U takvim situacijama moja preporuka je da ga otvoreno pitate nešto poput: “Razvijam osećanja prema tebi, mislim da bi nam moglo biti super zajedno. Kako se ti osećaš i šta misliš, u kom smeru ide naša veza – savetuje Sem Oven, stručnjak za veze iz Velike Britanije.

Profimedia

2. Definisao je odnos, ali nešto nije kako treba

Događa se i da muškarac definiše vezu, prati to svojim postupcima, ali govor njegovog tela otkriva suprotno – jer zapravo ne misli iskreno to što govori i obećava.

– Istraživanja pokazuju da naš mozak primećuje nedoslednosti između onoga što ljudi govore i neverbalne komunikacije koja ide uz to. Na primer, ako kaže da je uzbuđen što će vaša veza postati ozbiljna, ali ima problem da održi kontakt očima s vama ili čak traži izlaz iz prostorije, ne ignorišite to – kaže Oven.

– S vremenom mu postavljajte razna pitanja i nastavite da posmatrate da li njihov govor tela sugeriše kako misli ono što govori ili ne – dodao je.

3. Nerado ga pitate kakav je status vaše veze

Ne postavljate takva pitanja, a želeli biste, jer zapravo intuitivno znate da njegov odgovor neće biti ono što želite da čujete.

Profimedia

– Ako želite dugoročnu, ozbiljnu vezu, ali se suzdržavate od definisanja statusa veze, tu verovatno nešto ne štima. Dobra vest je da mnogi muškarci “tamo napolju” žele ozbiljnu vezu. Zato, budite svesni svoje vrednosti i cenite svoje vreme. Ukoliko muškarac ne želi isto što i vi, vreme je da potražite onoga koji to želi – napominje ovaj stručnjak.

4. Počinje da se udaljava od vas

Kad ste zaljubljeni u nekoga, kako vreme prolazi, želite da se sve dublje povežete s njim. Želite da saznate sve o njemu i on bi trebalo da ima želju da zna sve o vama, šta volite ili ne, kako se osećate…

– Ne provodi li on s vama onoliko vremena koliko biste očekivali u novoj vezi, i/ili vaši razgovori ne postaju sve dublji, to samo pokazuje da taj momak ne razmišlja o dugoročnoj vezi s vama – kaže Oven.

Profimedia

– Ne oseća li tu povezanost s vama, to je u redu, jer vam kao paru jednostavno nije suđeno i on nije za vas. Bolje je to da shvatite pre nego kasnije. Isprsite se ponosno, zaželite mu sve najbolje i krenite dalje – dodao je.

5. Nije vas upoznao s prijateljima ili porodicom

Prirodno je i normalno da želite da upoznate partnerove prijatelje i porodicu nakon što ste već neko vreme u vezi. Takođe je normalna potreba što želite da upoznate svoju ljubav sa dragim ljudima.

– Možda ste mu to predložili i učinilo vam se da okleva ili je pristao da upozna vaše prijatelje, ali vas neće upoznati sa svojima. Pitajte ga otvoreno: “Zašto?” Moguće je da postoji neki valjan razlog koji vam nije pao na pamet. Ali, ako njegov odgovor nije zadovoljavajući, to može biti znak da vašu vezu ne shvata ozbiljno – napominje Oven.

Profimedia

6. Ne govori o budućnosti

Zaista je divno živeti u sadašnjem trenutku, ali prirodno je planirati stvari koje su nam važne. To ne mora u početku biti nešto veliko, već recimo, planiranje sledećeg sastanka.

– Učini li vam se da on nikad ne planira vaš sledeći susret niti razgovara o tome pre nego što se završi sastanak na kojem se trenutno nalazite, moguće je da ga ne zanimate baš toliko – kaže Oven.

– Zato, sledeći put kad krenete da tražite ljubav, imajte na umu ovo: budite jasni šta želite i kakve interese imate kako biste privukle muškarce sličnih namera – zaključio je, a prenosi Daily Mail.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike