SUP daska na naduvavanje - hit među poznatima

27.06.2022

12:18

0

Očigledno je da poznati znaju šta je potrebno da bi izgledali odlično i osećali se dobro u svojoj koži

SUP daska na naduvavanje  - hit među poznatima
thumbnail_thumbnail_2017_05_24_Red_Paddle_Dorgali_0382 - Copyright Promo fotografije

Ako želite da sledite poznate ličnosti, onda će i Vaš novi omiljeni rekvizit postati SUP daska na naduvavanje. Ova daska se koristi za stand up paddleboarding (SUP), sport koji se razvija brže od biciklizma, a koji bukvalno znači stajanje na dasci i veslanje. U njemu uživa sve veći broj svetskih zvezda, dok su se kod nas u tome već oprobali i Novak Đoković, Milena Vasić, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Bojana Stefanović i Kiki Lesandrić. Proverite kakve benefite donosi jedna, naizgled obična daska i zašto je toliko „in“. Poznati to očigledno već znaju.

SUP daska Vam pomaže da oblikujete telo

Promo fotografije
 

Ako se krećete vodom dok stojite na dasci i veslate,  činite dobro za svoju liniju. Ova aktivnost angažuje različite mišićne grupe, zbog čega se može smatrati odličnim treningom za celo telo. Osim što redovno bavljenje ovim fantastičnim sportom održava mišični tonus, svaka SUP tura, u zavisnosti od inteziteta,  troši veliki broj kalorija. Očigledno je da poznati znaju šta je potrebno da bi izgledali odlično i osećali se dobro u svojoj koži, kada sve veći broj zvezda praktikuje SUP i u njemu uživa. SUP daska na naduvavanje je, nesumnjivo, odličan saveznik kada je u pitanju dobra forma i dobar izgled.

SUP daska na naduvavanje donosi zabavu

Promo fotografije
 

Ne samo što je toliko efikasan kada je u pitanju lepa figura, SUP je, ujedno, vrlo zabavna aktivnost, toliko da čak možda nećete ni imati osećaj da zaista trenirate. Pre svega, kretanje po vodi na dasci nije nešto što se doživljava svakoga dana, dok prolazak kroz prirodne krajolike pruža poseban užitak i budi avanturistički duh. Zato je SUP egzotičan, psihički rasterećujući i definitivno – primamljiviji od teretane. I još, da zabava bude veća, u SUP avanture možete ići sa porodicom, prijateljima i kolegama. Vaša SUP daska na naduvanje i voda postaje sve što Vam je potrebno za dobru zabavu.

SUP nije zahtevna aktivnost i lako se uči

Promo fotografije
 

Ukoliko ste pomislili da je SUP ipak zahtevan i da je potrebno da već budete u formi da biste ste ga probali – varate se. SUP nije posebno naporna aktivnost i veoma lako se uči, tako da kao vid rekreacije odgovara najvećem broju ljudi, bez obzira na godine i početnu fizičku spremnost. Veštinu veslanja na dasci nije teško savladati ukoliko se prate jednostavna uspustva instruktora. Možete veslati u svome ritmu, različitim intezitetom, napraviti pauzu i postepeno napredovati svojim tempom i koliko to vi želite. Ukoliko je Vaša SUP daska od kvalitetnog materijala, kakve nudi brend Red Paddle, možete se upustiti u obuku.

U svakom slučaju, i neopterećujući SUP trening je pravi izbor ako želite da „napunite baterije“ i dobro se osećate. Zato možete da sledite primer poznatih, probate SUP i učinite nešto dobro za sebe.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike