Ovu reč nikada ne smete da izgovarate – krade sreću, uskraćuje pozitivne stvari i nove šanse

13.05.2022

20:44

0

Reči imaju veliku moć

Ovu reč nikada ne smete da izgovarate – krade sreću, uskraćuje pozitivne stvari i nove šanse
Profimedia

Često nesvesno izgovaramo određene reči ne znajući kakvu moć one imaju. Možda nas baš one sputavaju, sprečavaju da budemo uspešniji i bolji, da privučemo sreću.

A jednu reč niakada, ali nikada ne treba govoriti jer donosi nesreću.

Da su reči moćno oruđe koje programira svest i stvara vibracije oko svakog od nas, pokazala su brojna psihološka istaživanja i discipline koje se temelje na značenjima reči. 
Da bismo privukli pozitivne stvari, moramo da pazimo šta govorimo i da iz svog rečnika isključimo reči koje prizivaju negativno. One uništavaju pozitivnu energiju, kradu sreću. Jedna od njih je „nikad“.

Profimedia
 

Evo na koji način ona može da vam zatvori nove puteve i izazove mnogo nevolja:

1. Reč „nikad” simbolizuje nemogućnost delovanja. Izgovarajući tu reč, čovek blokira sopstveni razvoj i zatvara svoj životni put.

2. Zbog reči „nikad” sudbonosni susret se možda neće desiti ako kažete sebi ili naglas: „Nikad neću naći sreću” ili „Nikada neću upoznati svoju ljubav”. Reč “nikad je moćno oružje koje može biti usmereno protiv onog koji je izgovara. Stoga u vezi sa novcem, karijerom i poslom, ne možete reći : „Nikada se neću obogatiti“, „Nikada neću dobiti dobru poziciju“ ili „Nikada neću moći da pokrenem sopstveni biznis“.

Profimedia
 

3. Kada koristite reč „nikad“, važno je zapamtiti da univerzum može to da čuje kao snažan poziv na akciju. U slučaju da kažete: „Nikad neću upasti u nevolju“, može se desiti suprotno. Da baš time prizovete nevolju i mnogo loših stvari u svoj život.

Umesto reči „nikad“, govorite sebi pozitivne afirmacije: „Imam sve što poželim“, „Mogu da privučem partnera kakvog želim“, „Voljena sam“, „Srećna sam svakog dana“... Na taj način aktivirate zakon privlačenja.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/sensa