Polako i bez razmišljanja stisnite šaku u pesnicu: Način na koji ste to uradili govori mnogo o vama

16.03.2022

05:45

0

Autor: Z. A.

Način na koji stisnete šaku otkriva važne aspekte vaše ličnosti

Polako i bez razmišljanja stisnite šaku u pesnicu: Način na koji ste to uradili govori mnogo o vama
pesnica - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predlažemo da uradite ovaj jednostavan, ali veoma istinit test u kojem će biti potrebno da samo stisnete ruku u pesnicu, i odaberete odgovarajuću varijantu odgovora.

Ako vas neko zamoli da stisnete pesnicu, kako ćete to uraditi?

U nastavku su tri slike stisnutih pesnica, pa uporedite kako izgleda vaša.

1. Palac na kažiprstu
24sedam/Katarina Mihajlović
 

Imate tendenciju da pomažete ljudima čak i onda kad vam to donosi neke neprijatnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno ste energični i pomalo nestrpljivi. Ljude poput vas nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vreme mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć.

Vama je od životne važnosti priznanje i prihvatanje jer se često suočavate sa ljudima koji koriste vašu dobrotu. Ali jaka unutrašnja srž ipak vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi.
Vi i dalje nastavljate da čuvate i štitite one koji koriste vašu plemenitost, jedino što bivate malo oprezniji.

2. Palac na srednjem prstu
24sedam/Katarina Mihajlović
 

Komunikativni ste i privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima i dobar lider na poslu. Međutim, u donošenju smelih odluka sprečava vas strah od neuspeha - a on može da povredi vaše samoljublje.

Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalom. To nije to tako loše, važno je da ne prestanete da verujete u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite među ljudima koji su ljubomorni na vaš uspeh.

3. Palac ispod kažiprsta, u šaci
24sedam/Katarina Mihajlović
 

Oštroumni ste i slatkorečivi, ali pomalo stidljivi, što vas onemogućava da u punoj meri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju ćutljivom i nekomunikativnom osobom. Precizni ste i pedantni, a ponekad zahtevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokojstva.
Pronicljivi ste, pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Ljudima pored vas je veoma ležerno.

Ponekad postaje nepodnošljivo tužno jer mislite da ne možete tek tako da gradite odnose, i s lakoćom se adaptirati u nove kolektive. Ne uzimajte to k srcu jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi koji su se plašili da vam priđu odmah će promeniti mišljenje o vama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike