Vitalna 90-godišnjakinja deli savete za vežbanje i lepotu na TikToku, al' svi misle da ima bar 20 godina manje (VIDEO)

08.03.2022

05:33

0

Za lice samo sapun, za telo teretana

Vitalna 90-godišnjakinja deli savete za vežbanje i lepotu na TikToku, al' svi misle da ima bar 20 godina manje (VIDEO)
90 godišnjakinja - Copyright Printscreen: TikTok/fit_momof7

TIkTok zajednica zadivljena je jednom mladolikom bakom, a osobito nakon što je otkrivena njena dob. Naime, većina insistira na tome da nije moguće da ima 90 godina, tvrdeći da prihvaćaju barem dve decenije manje, s obzirom na njen izgled i formu.


Ova Kanađanka postala je slavna, a videa koja je prikazuju viralna, nakon što je njena ćerka Dalis Barnet Radke podelila na TikToku video svoje majke koja prkosi godinama i otkrila kako svoj mladenački izgled pripisuje dobrim genima i redovnoj aktivnosti.

Korisnici TikToka bili su zaprepašćeni kada su saznali da njena majka ne ulaže novac u skupe režime nege kože, a sve što koristi je "sapun i voda za čišćenje i losion za lice."
Jedan pratilac je napisao: "Nema šanse! Ozbiljno ima 90 godina? Bože moj, ona je najlepša žena koju sam ikad video. Oduševio sam se!"

Dalis je objasnila da je njen prvi video pogledan više od 2,5 miliona puta i da pratioci žele da znaju koja je njena tajna. Vitka 90-godišnjakinja, naime, tvrdi da nema nikakve tajne. Objasnila je da misli da je stvarno srećnica zbog svoje dobre genetike, s obzirom na to da je njena majka doživela 82 godine, a nije bila fizički aktivna, ali priznala je da se ipak barem delomično radi o načinu života kakav vodi.

Nije celog života bila aktivna, ali otkrila je da joj takav stil života godi

- Nešto u meni daje mi do znanja da se osećam bolje kada se krećem - nastavila je. - Nisam išla u teretanu godinama i godinama i godinama.

Baka je aktivna svakog dana, uključujući i rutinu u teretani koja uključuje najmanje sat i po vežbanja. Praktikuje mešavinu vežbi na podu, uključujući loptu, istezanje, tegove i kardio.
Neki pratioci su komentarisali važnost vežbanja u održavanju mladosti i podelili vlastita iskustva.
Jedan je objavio: "Ključ je održavati svoj um i telo aktivnim... pobrinite se za to kad ste mladi, kako biste mogli doživeti da budete stari i mudri."
Drugi je dodao: "Moj tata ima 93 godine i još uvek svakodnevno diže tegove. Uvek se zaklinjao da fizička aktivnost održava i um oštrijim."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike