Neverovatna transformacija: Preživeo bombaški napad u Iraku, od stresa se ugojio skoro 100 kg, sada ponovo fit

13.11.2020

20:35 >> 10:44

0

Unosio je oko 7.000 kalorija i težio skoro 200 kilograma

Neverovatna transformacija: Preživeo bombaški napad u Iraku, od stresa se ugojio skoro 100 kg, sada ponovo fit
Copyright Profimedia

Postoje brojni razlozi zbog kojih ljudi nabace kilograme, a često su oni povezani sa psihom i emocijama. Svi smo čuli za termin “hrana za utehu,” a ovaj vojni veteran predugo je i previše primenjivao ovaj recept.

Tridesetšestogodišnji Net Gonsalves, suočio se sa situacijom koja mu je ugrozila život. Doživeo je i preživeo bombaški napad u Iraku, a potom se od stresa ugojio blizu 100 kg.

Profimedia

-Bio sam u odličnoj formi dok sam bio u vojsci. Služio sam kao pešadinac – započinje svoju priču Net. – Na Uskrs 2009. godine, zaskočili su nas i napali bombama na putu u Iraku. Kada sam se vratio kući u Los Anđeles, imao sam psihičkih problema zbog toga.

Možda vas zanima: Neće vam se svideti: Šta se dešava kada spavate manje od 6 sati?

Tada je počeo sa gojenjem i nabacio je skoro 100 kilograma. Dnevno je uzimao po 7.000 kalorija. Kada je bio najdeblji, u decembru 2019. godine, težio je skoro 200 kilograma.

-Pomalo je bolno da razmišljam o mojim starim navikama u ishrani. Za doručak sam jeo dva Mek mafina od jaja, tri palačinke od krompira, dve pite od jabuka i velikog Dr. Pepper -a. Za ručak bih pojeo nešto ogromno, tipa veliki burito sa sirom i krompirom. Pre večere bih se iskrao i uzeo jedan “Jack in the Box” ili neku drugu brzu hranu pre nego što sednem da jedem sa svojom porodicom. Jedva da sam bio fizički aktivan. Nisam bio sposoban ni za 1.500 koraka dnevno – priznao je on.

Doktor mu je savetovao operaciju želuca, koju je i uradio. Poslednjih deset meseci prošao je kroz neverovatnu transformaciju, te je ponovo vratio svoju figuru.

Profimedia

Sada dan započinje kardio treningom. Potom doručkuje voće i proteinski smuti.

-Za ručak jedem ribu ili pileći file sa povrćem, dok je večera slična ručku – otkrio je on svoje nove navike u ishrani.

Hen je osnivač i fondacije “Equal Justice Work” koja se od 2018. godine bavi besplatnim uslugama za ratne veterane sa malim primanjima ili beskućnicima, a fokusirana je na zdravstvenu zaštitu i ponovnu porodičnu integraciju.

Saznaj više:

Žrtva zlostavljanja sa preko 40 operacija, ispali joj zubi, opala kosa – sada jedan od najplaćenijih modela na svetu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike